Krivy nos, nosna prepazka

Príspevok v téme: Krivy nos, nosna prepazka
James

prosim vas o rady .. ti ktori mate skusenosti .. rozmyslam o operacii nosa .. viac menej kvoli zdravotnym dovodom .. lebo uz dlho ma to trapy no nie zeby sa s tym nedalo zit .. tak ci tak .. trebalo by mi napravit nosnu prepazku a pravdepodobne aj celu kost .. aspon s mojho usudenia si myslim .. operacie sa nebojim velmi .. ale na moje pocudovanie som pocul .. ze nosna prepazka .. alebo kost teraz neviem .. ale proste ze vacsine ak nie az skoro kazdemu sa mu to po istej dobe posunie SPAT !! ... ako to je mozne alebo kvoli comu ?? .. viem ze prepazka ma tzv ( pamet ) .. ale aj napriek tomu ze nos je rovny .. resp. bude rovny .. sa prepazka spat moze vychylit ?? aj ked uz nema preco .. lebo nic na nu narobi natlak .. fakt padlo by mi par rad ludia .. budem len rad :) .. lebo to je jedine co ma trapy .. sorry za pravopis ak nahodou :) .. diki
------------------------
Plastická operácia nosa - rinoplastika www.zdravie.sk

mellasa

james, zuzic...som rada, že vám je tak veselo:-)) ale stafylokoka zlateho, ked raz chytíš, už sa ho viac nezbavíš. A to ho má dnes skoro každý ...

James

no nieco take asi najskor .. och ale to vies jak chalan rad niekomu vybera veci :D .. vobec netusim ze co ale nieco na ten sposob ako si vravela .. no co uz daco musim pospekulovat . a sa ti paci ked niekto tak gadzuje hej ? :D .. hh .. mozme si prehodit bydliska .. ja pojdem na zapad a ty na vychod :D:D .. ale mne sa nepaci ako ked tu niekde pridem do obchodu a po vychodnarsky daktore predavacky rozpravajju :D . ale to by nemali .. ale v takych malych obchodoch si dovoluju :D:D joj a mna tiez malo vela ludi na svedomi kvoli ktorim som sa opil :D:D .. raz som dokonca stratil aj vsetky zmysli :D nevidel som .. skroo nepocul .. trepal som blbosti :D .. ani stat som nevedel .. a to uz ani nehvoorim ze rozum sa mi z hlavy vyplavil :D no a 14 sak to je vela :DD .. mozno si vyzerala starsie na 18 alebo tak vies :D:D .. vsekto je mozne :D ja som sa jedneho svojho doktora pytal ze co by sa robilo s tym nosom . a on ze nestraj sa :D .. ako ie ze niejak drzo to povedal .. ale sak clovek moze vediet ze co a ako nie ? .. joj ved ja v skole som si nechcel dat .. ale uz hlava ma bolela .. a uplne upchaty nos .. tak hend som si dal dvakrat do kazdej dierky .. a uz bolo super :D:D . ale ja taky unaveny som ked mam zapchaty nos .. uplne zdochnuty nic sa mi nechce .. naladu hend stratim .. uplne vse :(

zuzic

mno a co ma tvoja mama rada? nejaky parfem...nieco na oblecenie...nejaky sal alebo take...alebo nejaku cacku do bytu...teraz toho najdes vela len musi pekne pozerat okolo seba:)) ved aj rozpravas normalne:) a ked nieco povies po vasom mne sa to strasne paci:)) jaj tak kazdy:DD takze budem prva vynimka:)) ale co budes ma mat na svedomi ked zacnem pit:))) ja som ho neocarila prosim ta sak som mala 14 ako by som ho mohla ocarit:DD ale mozno sme si celkom sadli myslim povahou a nazormi...vies sak aj on je ukecany nielen ja:)) ha ja chyby nebudem robit:) tu sa chyby nesmu stat ani jedna lebo ja na to nedoplatim ale ty ano ked ta zle zoperujem:)) no rozveselila chytil pekny zachvat:) a ja tiez:)) vecsinou ludia nadavaju ked ich oblbnu a ja presne naopak:)) ja tak ako vzdy...volna nie je ani jedna dierka takze tak...dala som si rano, doobeda som sa drzala ale nemohla som sa vobec sustredit v skole:( jaj smrkat...potom mam nos jak sob rudolf ked to prezenem s kvapkami:))

James

no mame som chcel nieco kupit .. ale vobec ma nenapada co . ?? :(( a uz ani nemam casu vela .. :( jaj ta to uz taky zvyk to pisanie :D vies inac sa snazim normalne rozpravat :D:D .. le vime aj fajne po vychodnarsky od mojich byvalich spoluziakov na zakladke :D vsetko ma naucili :D .. keby som aj ang tak vedel :D jaj tak ja idem do doktorky :D do nej :D:D .. joj no :D ale kazdy sa raz musi opit :D ale nepi !! :D tak preco by to neslo :D a neisi carovna ked si ocarila takeho carovneho doktora ? :D divakov ? :D .. vsak ti budu asistovat a maju velke oci tak vsetko uvidia :D .. kazdu tvoju chybu :D ale sak si ho urcite rozveselila .. aspon to nemaju take monotonne :) .. a teraz k teme ako sa dnes mas .. ohladom nasho stavu nosneho ? :D .. ja uz mam za sebou jednu davku takze asi tak :) vcera som si dal tie kvapky od doktora .. kus som sa vysmrkal ale nic moc .. inac neznasam smrkat :D

zuzic

no vidis na to treba mysliet skor:DD ae musim uznat ze najhorsie sa kupuje chlapom..to je hroza s muzmi tym nikdy nevies co kupit:DD a komu potrebujes pokupovat? mozno by som ti vedela poradit...no vies co skusila som trochu teraz na obed tak uvidim...neni moj chirug je to jeden znamy:DD ma napadla ked si povedal to ze chod do doktorky:D u nas sa zvykne hovorit ze chod k doktorke nie do nej:D ale lubi sa mi veelmi:) aj to ta na zaciatku vety:DD ano james rozpravas velmi pekne:))) hh ja sa neopijem:DD stav sa:D hh domovu party:)) on je dobry ku kazdemu kto je normalny, teda ze mu neodvrava a tak:)) no ja a carovna asi tazko:)) moc to nejde dokopy:)) no kupuj:DD a vyzen odtial mimozemstanov pri operacii nepotrebujem zbytocnych divakov:DD alebo mi budu asistovat a podavat pristroje?:) vies co skus aj ty niekoho zbalit uvidis aka je to sranda:)) hlavne ked ani nevies ze ho balis a dozvies sa to neskor priamo od neho:))) ale sak onni su zvyknuti na vselico:) vies ale najhorsie ze balim ho a potom este nanho aj odpadnem jak naschval keby som chcela na nom lezat alebo co:DDD

James

jaaaj ta ty nemas taky problem ako ja .. neviem vobec co komu kupim .. take hlupe to je .. sakra ..a co uz dneska si papala ? :)och takze ty si chatujes so svojim chirugom heeeej ? :D:D .. len chod chod :)a to co ti napadla ta vychodnarcina ? :D:D .. len tak ? :D . mne sa nahodou vobec nepaci .. a rozpravam pekne :D .. az ked nehovorim vtipy alebo zo seba nehrajem saska :D:D ale jedna pravda je ze je dost vtipna vazne :D no tak tak .. raz sa aj ty opijes a uvidis ake to je blbe :D .. ale este horsie bolo jak som urobil domovu party par krat :D ale to je uz uplne ina parketa :D taky ma byt clovek dobrak nieje ten ktory je dobry aj k ludom alebo aj v sitacii ktora si to nevyzaduje :) ... clovek dobrak nieje niekto kto ti na nieco zle povie ze je to super :) .. a tak vies .. musi vediet kde su hranice ..niekedy od teba asi nanho popytam kontakt a podobne veci :) :D .. dufam ze aj ku mne bude dobry :D no a to asi znamena ze aj ty si taka carovna ako o .. ked ste si tak rozumeli :).. priletela by si na mars no dobre vediet .. uz si kupujem tam pozemky :D:D .. cez net :D haha balit pred operovanim to je super :D

zuzic

no tak vies ja kupujem priebezne cely rok:DD takze s tymto stresy ziadne:)) len si uzivam ze za den mam prazdky:))juchuuu:) inac aj ja som taky zly pacient, tiez idem vacsinou ked je uz velmi zle:( len teraz ma nahanaju tie vianoce ze idu a potom sa mi nechce behat po pohotovostiach. ale teraz som si akurat pisala so znamym chirugom a ten mi nieco odporucil tak este to skusim ..no ale do nej asi nepojdem:)) jaj jak ja milujem tu vasu vychodnarcinu:) strasne sa mi to lubi:)) no to si bud isty ze by som ta poslala:) vies sranda je aj ak ti na druhy den povie niekto znamy na ktorom ti zalezi ako si vyzeral a potom sa mozes hanbit:) aj ja sa viem zabavat jak besna, sice neni teraz vela casu na zabavu cez skolsky rok ale ked sa uz zabavam tak je to strasne:)) hej uplne roznasa dobro...ale videla som ho aj nastvaneho, normalne v klude vazne jednej panej povedal ze to a to si nezela a ze ho bude respektovat. a bolo. nenecha si skakat po hlave ale inac uplne zlaty clovek...sak chod k nemu na operaciu a nemusis sa bat:) je dobry aj ako odbornik. no hej energiu zijem z nej doteraz:)) ked som sa s nim posledny krat rozpravala bolo to na poslednej kontrole normanle som si zelala aby sa navzdy zastavil cas..jednoducho sme sa prerozpravali asi pol hodinu v ambulancii a hodinu pred ambulanciou. lebo mi este priniesol papiere a zazelal nech sa mam dobre nech sa mi dari a ze keby som nieco potrebovala nech za nim hocikedy pridem. a ani neviem ako sme sa zacali rozpravat a hodinu sme sa prerozpravali:)) tiez mi dal take rady do zivota a normalne ked neviem co dalej ked si na to spomeniem lahsie vyriesim problemy...velmi casto na neho spominam nikdy som takeho cloveka nestretla bol vynimocny..nie ja chcem byt pekne ny nasej operacke a na zemi:)) ale vies ked ty potom budes chciet aby som ta operovala na marse kvoli tebe tam priletim:)) keby som balila doktora asi by som sa pod zem prepadla od hanby:)) ale ten osetrovatel bol aj tak taky blaznivy ze az tak ma to nemrzelo potom sme si robili srandu on zo mna a ja z neho:))