Krivy nos, nosna prepazka

Príspevok v téme: Krivy nos, nosna prepazka
James

prosim vas o rady .. ti ktori mate skusenosti .. rozmyslam o operacii nosa .. viac menej kvoli zdravotnym dovodom .. lebo uz dlho ma to trapy no nie zeby sa s tym nedalo zit .. tak ci tak .. trebalo by mi napravit nosnu prepazku a pravdepodobne aj celu kost .. aspon s mojho usudenia si myslim .. operacie sa nebojim velmi .. ale na moje pocudovanie som pocul .. ze nosna prepazka .. alebo kost teraz neviem .. ale proste ze vacsine ak nie az skoro kazdemu sa mu to po istej dobe posunie SPAT !! ... ako to je mozne alebo kvoli comu ?? .. viem ze prepazka ma tzv ( pamet ) .. ale aj napriek tomu ze nos je rovny .. resp. bude rovny .. sa prepazka spat moze vychylit ?? aj ked uz nema preco .. lebo nic na nu narobi natlak .. fakt padlo by mi par rad ludia .. budem len rad :) .. lebo to je jedine co ma trapy .. sorry za pravopis ak nahodou :) .. diki
------------------------
Plastická operácia nosa - rinoplastika www.zdravie.sk

zuzic

no to je blbe:D aspon co ja viem, prijemne to neni ale stoji to za to ze budes moct dychat:) ale ked ti budu potom z nosa vytahovat tie pasiky tak to zevraj dost tiez boli ale sak prezijes:) no hej aby nekrvacalo jak mne som mala cely vankus od krvi no fuj:) no tak ja som tiez nevyzerala zrovna pritazlivo na rtg:) a ten obrovsky nos a oci:)) no hej to je ono:) inac kde sme sa az dostali:)) ku filmu:))ale musis vymysliet nejaky romanticky koniec mam to rada:)) a teraz si mozme vymysliet dalsi film o nas: mucinasal zabija sliznicu:)) to bude triler:)

James

hehe toto viem ako funguje ale som mal na mysli .. ked po operacii nosa ti zabandazuju nos s obvazmi :D .. som sa asi poplietol :D vies lebo po operacke nosa aby nekrvacal .. tak den alebo dva buses mat taku tamponadu v nose :D toho sa bojim :D:D no hej bol som na rengen .. neviem ako sa to odborne pise ale bol som nato :D .. som sniesny na rengene .. nevyzeral som vobec dobbre :D och ako daky hlodavec :D budem mat psychicke problemy idem za psychologom :D ale nie bolo to dobre vidiet a presne toto som si aj myslel :D to je taka ta ako kost v strede nie ?? neviem ako to popisat tiez ale bolo to dost krive :D az som sa zlakol :D ale doktor pozeral nato akoby nic sa nedialo :D aha takze ty tiez spreje :D no super to je este horsie ako kvapky :D aspon si myslim :D no ved hej mne tiez obe .. ale ked sa mi upcha prava tak to je v riti lebo lava uz akoby upchata bola nic moc sa mi dycha potom :D no vidis .. mozno poslali psychopatov aby sa hrali na psychologov :D:D to bol taky psychologicky trik :D och perfektny napad pocuj aj super nazov :D:D a na konci sa dozvieme ze ten ujo sa volal muconasal a po nom boli pomenovane kvapky :D no neverim tomu ze sa prederavy :D .. ale moze byt co ja viem .. :/ .. ale iba z trocha ineho materialu :D

zuzic

na opreacke je haluz:)) si bud isty:)) zabavis sa:) ale nie ja som mala tiez trosku strach ale za teba bude dychat pristroj, zaintubuju ta takze neboj sa dusit sa nebudes nebudes mat ako ked nebudes vlastne ty dychat:)a kychat tiez nie:) najskor ta napoja, uspia, raz dva tri a spinkas, potom ti daju do pusy hadicku, pustia so priedusnice a napoja na pristroj ty dychat nebudes:) takze zaden strach ked ta z neho odpoja budu ta stale pozorovat nemozes sa zadusit:) zobudis sa s kyslikom na ustach, pocit na nezaplatenie ako nadrogovany nevies kde si co je ako..ale postaraju sa o teba potom je to uz normalne ako po kazdej narkoze..teda neviem ci si uz bol uspaty ked nie mozem ti spravit odborny opis, nic strasne:) no dala by som ti nos doporiadku si bud isty:)) sak uz nic nepokazim:) ehm prepazka...no...ja to volam ze sopeldoska:))) no neviem ti to takto vysvetlit, teda bol si uz na rtg dutin? tam to je krasne vidiet ako je kriva...alebo...no ty to asi vidiet nebudes..no normalne sak to one co ti oddeluje nozdry tam dalej:) no neviem to vysvetlit:) ja spreje, nemam rada kvapky neviem su mi take neprijemne:) vies co u mna je problem ten ze mne sa upchaju obe:) takze to ma metie ze to naozaj ta prepazka nemusi byt...lebo ja ak nemozem nemozem vobec ani stipku vzduchu lebo mne sa upchaju ked tak obe:) vtedy som pocula este dobre:)) ale mozno si oni poplietli povolania:) to nam objednala skola tiez jeden z uzasnych napadov:) vidis ty by si mohlo normlane rezirovat film: muconasalov unik:))) vies niekde som to citala ale uz poriadne davni takze ber s rezervou:)))
PS: prepazka a vazenske mreze su trocha ineho materialu:))

James

Zuzic lae urcite by si mi dala nos doporiadku :D a ked nie tak co uz ziadna novinka :D ale ja si myslim ze po operacke je haluz ked mas zabandazovany nos :D a dychas ako blb ustami :D toho sa trocha bojim .. mam z toho taky cudny strach ze sa budem dusit neviem preco :/ .. ako skoro stale dycham ustami ale ked si predstavim ze nos bude uplne upchaty .. a ked si budem chciet kychnut ? :D .. to by nebolo fajn ... pocuj zuzic .. a co je to sakra presne prepazka ? :D:D lebo som si myslel ze viem a mozno aj viem ale neviem ci to viem urcite :D co to je presne nevies ??? ja uz tiez asi zmenim znacku kvapiek a ty si kupujes kvapky alebo spreje ??? ja ten muconasal mam sprej .. ale spreje mi nepomahaju uz si vsimam .. maju velmi velky rozptyl asi ako brokovnica na 200 m :D .. takze to je blbost .. asi si kupim normalne kvapky ako niekedy ked som bol dieta .. ale tak pochybujem ze mi neico pomoze .. .. ale trebalo by vymisliet nieake prirodne riesenie lebo to uz neni sranda velka .. :D no ten nos sa stale zabarikaduje ako vo vietname pocas vojny :D este to je len dieta nechaj ho tak :D ale teba sa upchava len ta jedna dierka ta nekvalitna alebo obe ?? mne obe sa striedaju .. ale ta lava skoro nefunguje tak ci tak :D no z toho co pises o tych psychologoch tak museli byt riadny psychaci !! :D ja viem byt velmi drzy .. by som im povedal svoje keby davali debilne otazky :D by som sa ja zahral na psychologa a by som ich dostal do uzkych :D:D boli by z toho v riti a odisli by :D pocuj ale si hovorila ze trochu zle pocujes tak mozno vam povedali ze pride psychopat a ty si pocula psychiater :P to by davalo zmysel :D ja by som im kecal take blbosti zeby nevedeli ci maju verit :D .. ja si rad robim srandu z takych blbov :D:D co sa maju co pytat .. ked cloveku neico bdue tak ku nim pojde sam ne .. debili . hah ale tak dobre si mu dala aj ty :D no fetakov nas nos :D uz dano nieje funkcny .. je tiez zniceny ale nie z muconasalu :D:D .. a pocuj s tym prederavenim prepazky sa mi to zda hlupost niejak ... nezda sa mi to realne .. zliznicu si znicit uplne mozes ale prederavit prepazku ? :D:D pocuj to by uz bolo v dakom filme kde by chlapik bol v base .. pribuzny by mu poslal kvapky .. a kazdy den by ich striekal na mreze az nakoniec by sa prederavili rozpadli a on by zdrhoL :D

zuzic

james no mozes jasne prid ku mne a z nosa ti nic neostane:)) ten olynth nepomohol nikdy ani mne:) ale naposeldy som ho mala pred rokom tak mu dam dalsiu sancu:))zatial celkom v pohode ked si dam tri do kazdej tak zatial pomaha ale ako to poznam o tri dni uz nebude:)) lebo muconasal uz v tych konskych davkach nemozem. mna zas neuveritelne palil nos z nasivinu, vtedy sa mi aj robilo najviac chrast. u mna z rodiny absolutne nikto nemal taketo problemy, len ja som vynimka:)) no podme plakat uz mam tisicky vreckoviek takze neni problem:)) no ale ako kvalitne sa upcha:) ja ho normalne lutujem aku robotu si robi, sak kym sa tak predcizne upcha to musi byt velka namaha:)) moze mi byt jedno co si myslia ale chapes taky blby pocit mam z toho ked hodia taky pohlad...no jednoducho to neni moc prijemne:) ehm preco ich nemam rada?:) no lebo mi pripadaju taky sibnuty:) chapes objednali nam do skoly minuly rok, ja som akurat vtedy bola na operaciach takze som tam nastastie bola len na dvoch sedeniach s triedou. oni si tam stavali stavebnicu, chapes mame 15 a staviame tam vezicky a on potom vidite aka je ta veza prazdna? je ako vasa trieda no jednoducho slahnuti. potom sme sa tak hrali taku hru a nenavidim ked zo mna niekto vytahuje moje osobne veci, a kedze som tam nebola prakticky ma videli prvy krat spoluziakov uz poznali tak pred celou triedou sa ma pytali hovadiny. som im ale potom naznacila ze nebudem rozoberat svoje sukromie, a ked nic tak som im normalne povedala co si myslim. lebo sak nahodil tie oci: a teba som dlho nevidel kde si bola? no budem mu vysvetlovat kde som bola urcite. tak som mu odpovedala ze ani ja som ho dlho nevidela a ani trochu mi nechybal. potom dal pokoj. alebo v nemocnici tie psychologicky chodili sa mi ored nimi nepodarilo schovat a to tiez jednoducho to musis zazit jak s debilom s tebou robia. sa ma spyta ci sa bojim, ja poviem ze nie ona ze a preco ja ze lebo...no jednoducho strasne tazko sa s nimi rozprava a ja im nedoverujem cudziemu cloveku nebudem rozoberat moje sukromie. akoze keby mi nieco bolo to je uz ine, ale chvalabohu po tej stranke som este v pohode a naozaj to nemusim. no jednoducho mam taku alergiu na tento druh cicavcov:)) mna to moc nelaka take miesta neviem som taky domackejsi typ:)) nechce sa mi na dlho ist prec:) fetak:)) aj mne zamenili, vidis to a este s jakym sibnutym fetakom:) ked si pomyslim ze teraz ten fetak beha niekde s mojim funkcnym nosom porazit ma ide:) no len lahke...len ako len:)) vies ked sa ti raz prederavi prepazka potom bude len:))

zuzic

mellasa a je mozne ze mam tri roky stafylokoka zlateho? v tomto sa vobec nevyznam, ale vytery mi nerobili...
roteiro: presne tak nam uz nikto nevie pomoct tak si pomahame navzajom:)) sice ucinok na mojom nose este nie je badatelny ale aj to raz urcite pride:))