Krivy nos, nosna prepazka

Príspevok v téme: Krivy nos, nosna prepazka
James

prosim vas o rady .. ti ktori mate skusenosti .. rozmyslam o operacii nosa .. viac menej kvoli zdravotnym dovodom .. lebo uz dlho ma to trapy no nie zeby sa s tym nedalo zit .. tak ci tak .. trebalo by mi napravit nosnu prepazku a pravdepodobne aj celu kost .. aspon s mojho usudenia si myslim .. operacie sa nebojim velmi .. ale na moje pocudovanie som pocul .. ze nosna prepazka .. alebo kost teraz neviem .. ale proste ze vacsine ak nie az skoro kazdemu sa mu to po istej dobe posunie SPAT !! ... ako to je mozne alebo kvoli comu ?? .. viem ze prepazka ma tzv ( pamet ) .. ale aj napriek tomu ze nos je rovny .. resp. bude rovny .. sa prepazka spat moze vychylit ?? aj ked uz nema preco .. lebo nic na nu narobi natlak .. fakt padlo by mi par rad ludia .. budem len rad :) .. lebo to je jedine co ma trapy .. sorry za pravopis ak nahodou :) .. diki
------------------------
Plastická operácia nosa - rinoplastika www.zdravie.sk

James

Nemas vobec pred vianocne stresy ? :D ani ja ale treba nieco kupit . a netusim co a nemam vela casu :D sakra tu !! .. ale pocuj musis vela papat a pit ! :D srandujem :D .. len pekne chod do doktorky .. nekasli nato tak ako ja .. ja vzdy pojdem ked uz zle je velmi .. a to je somarina ... no a co vies mozno som psycholog len sa hrajem ze niesom :D:D lebo by si ma hned niekam poslala :D hmmm tak ako mas byt naco hrda .. v dnesnej dobe sa neopit to je sila ! :)) .. ja v takom veku som tiaz taky bol .. ale uz do teraz som mal spustu zazitkov :D:D .. niekedy je hoc sranda ked na druhy den ti niekto povie co vsetko si robila a ty si nato nevies vobec spomenut :D:D ale nestoji to za nic to pitie ... ja vacsinou sa opijem ako hlupak ked zapijam smutok :D .. ale to mi este viac zhrosi naladu a som este smutnejsi ... palenka len viac posilni tie pocity ktore u teba momentalne prevladaju . takze asi tak .. neberes to tak v poho ako ze triezva .. ale zas ku dobrej nalade palenku vobec nepotrebujem .. viem sa zabavat totalne ako na drogach keby som bol :D ja som asi spadol do palenky ked som bol maly :D joj normalne sa tesim s tebou ze si niekeho takeho stretla .. viem asi aky to je pocit ked stretnes takeho dobraka .. velmi taky ludia roznasaju doslova dobro .. a je radost s nimi rozpravat .. . taku inu energiu v sebe maju .. asi si ho najdem :)) a nechces byt vo vesmirnej lodi ? :D ani na marse ? no prepac osetrovatelov :D este ze tak :D aky mi to je rozdiel :D :P

zuzic

praveze to ze teraz nemam take nervy a stresy ako idu vianoce aj v uceni som povolila tak neviem..ak mi to neprejde asi pojdem zajtra doktorke, naco som ju tu spominala:)) som ju privolala:)) tak to si pis ze nie si psychlog:)) lebo by som si s tebou nepisala:)) tak toto mi pripomina jedneho chalana z fora, ktory mi do kazdej temy napise ze musim pit a jest:)) kedze ja nemam rada ani jedno:)) nie neopila:) a som na to patricne hrda:)) ale nee len mne to ani nechuti a stresy si riesim inak, a radost tiez prejavujem inak takze neni problem:) nie mozes si byt isty ze nezalubila:) by to bolo trosku nerealne nie?:) som stastna ze ma dobru rodinu, krasne deti a ze je stastny. to je vsetko ako ked ti na niekom zalezi chapes? nikdy som donho nebola ani nebudem ale je uzasny clovek taky vynimocny...no musel by si ho poznat takto nepochopis:) no spoznala:) ale co z toho:)) no ale som vlastne vdacna spoznala som jeho aj spravny pohlad na svet takze som za to vdacna:) hh vo vesmirnej lodi:)) nie dik ja chcem byt tu v nasej nemocnici:)) a nebalim doktorov ale osetrovatelov:)) ale nie ani ich nie, ale ked ta nadroguju povypravas vsetko:))

James

NO ja sa uz tiez snazim aspon trocha zdravsie stravovat lebo som niekedy cvicil uz ani necvicim tak aspon to by trebalo . ked uz nic ..ta co ja viem .. moze aj od nervov byt zle alebo od stresu .. ale ja neviem niesom psycholog :D ale papat musis ! :D este si sa neopila ? :D tak to sa clovek normalne v tej dobe musi aj cudovat ze niekto taky ako ty existuje .. ale to je samozrejme dobre :)) och ty si sa do toho doktora asi zalubila co ? :D .. vidis ale vsetko zle je na nieco dobre :) .. spoznala si aspon spravneho doktora :D ale o 14 rokov .. to uz budu ine vymozenosti .. si dam urobit vlastny na mieru .. si ho dam navrhnut :D to uz budes ludi operovat mozno niekde na vesmirnej lodi :D je a to z coho sa sklada ta naladovka ? :D hh takze ty tak .. doktorov balis hh :D

zuzic

vobec neviem...nic take som nejedla snazim sa tak sdravsie stravovat tak netusim:( nie nejedla vobec som neni hladna okrem ineho este ma kazdu chvilu chyti krc takze nemam chut jest...no..tak ja som sa este neopila tak neviem:))o tom behani mi nieco hovor....idem sa len korculovat teraz a vratim sa so zapalom:(( tak chod do ineho mesta:)) no mam ho velmi rada a nezabudnem nanho asi nikdy:) aj ked mi vlastne skoro vobec nepomohol, ja som mu sice povedala ze pomohol nech neni uz taky ustarosteny:)) no tak potom ked ti odpadne daj si ho do sacku a o tych strnast rokov dones:) prisijeme:)) ale inac sak mne dali naladovku len pred lokalkou pred narkozou mi naladovku ani nedali:) to som bola pri zmysloch a rozpravala sa s nim, este si ma pametal to bolo o dva tyzdne neskor tak jak ma viezol na operacku tak hned: ale ty si tu uz bola nie? jaj jasne sak viem ty si ma balila:))

James

ta z coho ti bolo zle nevies ? dnes si vobec nejedla ?? ja mam take stavy lne po opici :) .. musis hoc na silu lebo sa ti stiahne este viac zaludok a uz vobec nebudes mat chut na jedlo .. ale dieta je hlupost .. lebo telo si aj tak robi zasoby .. a vsetko si vynahradi .. alebo napr schudnes 2 kila .. a ptoom sa hoc trocha najes a mas to spat .. nema to zmysel .. treba sa spravne zdravo stravovat a aj si pocvicit .. zabehat .. no ja behat nemozem .. pre svoj nos ! :( .. no mozem len musim hned dychat ustami .. co je blbost .. a hend ptoom citim hrdlo .. no ved presne .. keby som isiel ku niekomu tu do mojho mesta .. tak si ani nepredstavujem jak by to ti ludia bez peniazkov urobili . vidim ze ty svojho doktora mas velmi rada :) hh .14 rokov ? :D no super to budem mat 31 :D a uz mozno rypak ani nebudem mat :D mi odpadne :D len aby ja som nebalil osetrovatela ked budem mat naladovku :D lepsia by bola ONA ! :D nie on .. tak super mam sa naco tesit :D

zuzic

nie nedrzim diety len mi v noci ostalo strasne zle, rozmyslala som ze pojdem na pohotovost jednoducho strasne. teraz mam vsetko ubolene a vobec mi nechuti tak teda neviem...ale rozmyslam ze skusim zajtra uz obedovat...inac tie tavy co drzia doety nadherne si nicia organizmus. ja ked chcem schudnut radsej zacnemzdravsie zit, ide to sice pomalsie ale nastalo. schudla som sest kil a este som nic nenabrala. bez jojkaca:) patri to do temy sak vsetko sa kruti okolo nosa:)) no a prave pretoje lepsie ked si vyhladnes nejakeho lekara. neni dobre prist len tomu co budes na rade. pytaj sa znamych jednoducho je lepsie ked sa unho zajednas a vie o tebe a ty vies ze je dobry. no on bol spravny:) ten najspravnejsi:)) no ved len cakaj:) kym by som vystudovala to je asi takych devat rokov, atestacia z tohto odboru moze byt nejakych styri az sest rokov takze dokopy si pockas mozno strnast rokov:))) no to je dobre aspon rozpoznas ci je tvoj doktor spravny:)) no naladovka je super:) kopa srandy, ja som balila osetrovatela potom som nanho odpadla, ktovieco vsetko som nakecala doktorovi...a vsetko som sa dozvedela az ked si zo mna zacal osetrovatel robit srandu:) ja som si na to ani nepamatala:)) tak si uzijes:))

James

ale ta naladovka moze byt super :D asi uz len kvoli tomu pojdem :D:D nie nie niesom fetak :D:D .. ale ja ked som trosky opity tak kecim riadn eblbosti .. tak to doktori budu mat haluz :D:D

James

joj ta preco si nejedla ? azda nedrzis diety ako vsetky dievcata skoro :D:D no ved tamponada to je to co mas v nose po operacke .. to vsetko svinstvO D:D hej pozeral som aj ine temy ale do kopy som velke one nasiel .. tak som cakal ze mi tu niekto poradi :D .. ale aspon tu mam s tebou dobry chat :D NIE ZEBY TO NEPATRILO DO TEJTY TEMY ADMIN !! :D my si super navzajom radime nie :D ano usis doverovat ale dovoruj niekomu kto na to nevyzera .. ako si ty rozpraval o tamtom ... tak taky clovek musi mat nieco v sebe a musi to byt spravny chlap . ale nie kazdy je taky vies .. niektori ta este vyplasia .. vsetko ti zatajuju az mas z toho strach .. treba mat stastie na takeho :D .. asi pockam ja pokial ty budes doktorka :D inac ja tiez tak viem rozpoznat spravnych ludi :DD no obciansky .. to je zly zart !! :D no by som sa zobudil potom na psychatrii :D:D

zuzic

no tak nos si chytam casto:DD ale nemam zalahnute, to by som citila inak. jednoducho nejak sa mi vsetko zlieva ale zalahnutie je ine...no nejedla som od vcera obeda a tak lahko ani nebudem takze tato alternativa asi nie:DD no neviem co je to tamponada ale jednoducho take nechutne:) inac bol si sa kuknut v inych temach o septoplastike? mozno najdes nieco co ta bude zaujimat hod do vyhladavaca...urcite sa tam viac dozvies ako tu kde sa rozpravas len s jednym clovekom:)) no gumenna hracka, potom mozes ist na detske a deti ta roztrhaju od lubosti:)) no tak lekarovi musis doverovat to je prvorade! ak mu nedoverujes vsetko ide tazko. pravdaze ten lekar musi aj za nieco stat aby si ziskal doveru:) vies sak my sme podobni ja tiez ludom skoro vobec nedoverujem po skusenostiach ale zvlastne je ze som ho videla prvy krat v zivote a doverovala som mu hned co sa u mna nestava vobec:)) to vidis na pohlade aky je to clovek...teda aspon u mna to funguje:) ale mozes sa ppravdaze zoperovat aj sam:) urcite sa zabavis:)) presne keby si videl moj obcansky tak vybuchnes aka prisera to tam je. to je moja najhorsia fotka na svete:)) jaaaaaaaj ten film:DDD dobra kravina ale aka sranda uz normalne som si to predstavovala:)) toto ked ti daju pred operaciou naladovku nezabudni nakecat doktorovi:)) urcite sa zasmeje:))

James

ale ze vraj mas strasne zaliahnute v usiach lebo skus si chytit nos a dacoho sa napit alebo daco zjest :D och :D pasiky ? :D ake pasiky ? :D tu tamponadu ako ? :D .. hej ludia hovoria ze vraj velmi dlhe to je :D .. ale oni ti prisiju na prepazku aj take plasty .. :D .. tak to budem ako terminator .. :D . alebo skor gumena hracka .. no co uz mohli by mi tam nieco z kovu prisit .. ale tak to by uz asi neprisili .. ale ja najradsej by som si tu operaciu urobil sam .. lebo ja nedoverujem ludom :D no ale ked si vezmem tak ta fotka vyzerala lepsie ako ta moja fotka na obcianskom :D .. neviem preco skoro kazdy ma na obcianskom blbu fotku :D joj tu .. romanticky koniec ? :D:D .. no tak nakonci vyzna lasku ku kvapkam muconasal .. a bude este taky kratky zober 1:32 trva . na konci ako su uz na svadbe .. ale ma to aj pokracovanie .. lebo kvapky muconasal sa zatvaria niejak podozrivo cudne :D akoby mu chceli znicit prepazku :D .. n vidis .. tak rovno pokracovanie toho filmu uz bude triler :D .. co uz taka zapletka tam bude .. :D