Cvičenie alebo strava? Čo je pre chudnutie dôležitejšie?

Táto diskusia patrí k článku: Cvičenie alebo strava? Čo je pre chudnutie dôležitejšie?
Cvičenie alebo strava? Čo je pre chudnutie dôležitejšie?

Pri zhadzovaní nežiadúcej záťaže z našich tiel je ideálne skombinovať silové a aeróbne cvičenie, upraviť jedálniček a poriadne odpočívať. Táto svätá trojica vám pomôže k vysnívanej postave skôr a zdravšie, než čokoľvek iné. Skratky neexistujú, je potrebné tvrdo makať, byť trpezlivý a nevzdávať sa.

janulka78

3-4 krát do týždňa sa snažím cvičiť, keď už nie kardio aspoň nejaký beh alebo prechádzka na vzduchu

kbenikova

cvičenie je u mňa dôležitejšie, predsa keď aj niečo zjete čo je možno viac kalorické stále to viete vypáliť

SIsulienkA01

S váhou bojujem veľmi dlho, za mňa je strava 70% a 30% cvičenie. Kvôli práci nemôžem cvičiť každý deň, ale na druhej strane som zmenila stravu a kila idú dole. Veľkým pomocníkom pre mňa bola aj vláknina. Všetko začalo spolu nejako fungovať a ide to. Čo sa týka vlakniny tak si dávam opti fibre. Nenápadne ju pridávam aj priateľovi do jedla. Keďže má úplne neutrálnu chuť.

annajamb135

ja si dávam viac záležať na pohybe, či už von alebo skôr cvičím doma na rotopede alebo cyklo trenazeri, mám ich z www.fitham.sk

Inge

neviem, čo je lepšie pre chudnutie, ale pre zdravie je určite dôležitý pohyb...ja milujem bicyklovanie a teraz zvažujem kúpu kolobežky

miriarka

jednoznacne strava, nie nadarmo sa hovori ze strava je 80% uspechu, treba si ju vediet nastavit a kila pojdu dole, samozrejme je ok ked sa k tomu prida aj pohyb :)