ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
Tak blby nikdy nebudem, v 50tke hladať 20tku.
chlapci, kym mate dvadsat, chcete tridsiatnicky, ked budete mat 40 ci 50, nebudu vam prekazat ani naivne pohlady na svet dvadsiatnicky.
baribal a čo s ňou sprvíš po 40ke?:-)) nájdeš mladšiu?:-)) xixi
vidíte aj ja som na staršie ženy, ale max do 40 :))
hmmm....vidim ze sme na tom podobne...aj mne sa pacia starsie zeny....od 30 hore....
tak mne sa zase páčia mladší :-) ale max tak 3 roky:-)) len ich v reale nejako mále stretávam:-)) väčšinou sa na mňa lepia starí chumaji:-)) teda od 40 vyššie:-)) asi som sa doteraz motala na zlom fóre:-)
Pre uhlie, odkial si zobral, ze len muzi tazko fyzicky pracuju, ze len oni sa musia psychicky namahat? Keby to tak bolo, mala by som super zivot. Ja robim ako robotnicka vo firme, kde zeny maju omnoho namahavejsiu fyzicku robotu ako chlapi. A nie je pravda, ze vsetko dostanem zadarmo. Na vsetko, co si chcem kupit, musim pracovat. Tak bacha na slova, jasne?
Uhlie- Mne sa tiež páčia staršie ako ja, najlepšie 35 rokov, ale tie sú nedostupné.
aj mne sa páčia staršie, tak o 5 rokov viac odo mňa
No u mna to tak neni. Mne sa paciaskor starsie zeny. Tak 30+. Mladsie sice mozu byt krajsie, ale ked otvoria usta a povedia nejaku kravinu, tak mi zostane zle a hned ma chut na sex prejde.