prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

lost

Zaujimave citanie :)

To skor ja si myslim ze chori su ti ludia, co si myslia ze.. BUM 18 rokov a sup do vztahu :D

Neexistuje rovnica na to kedy je vhodne mat partnera. Vsade to je ine..

Napriklad v takej Indii zacinaju ovela skorej ako u nas, ale tak isto si povacsinou nevyberaju sami, ale vyber nechaju na svojich rodicov. A udajne take vztahy "klapu" :D

Ked je niekto mlady a sam, skor to povazujem za rozumny tah, lebo neskace do niecoho bezhlavo. (vid mensiny :D )

Podla mna je lepsie nemat ziadny vztah ako ich mat 10 ale so zlym koncom :P

Dnes uz kazdy zije ako sa mu chce.. Nic si nevazi, ludia sa stretnu a po malej ci velkej hadke koncia. Su priliz pohodlny riesit veci a potom sa stazuju aky je ten zivot tazky a ako je hentomu dobre, preco nie je tak dobre aj mne :)

amia

skvelí muži, čo ste prišli do vzťahu a kontaktu len s pipkami, ktoré neveddia čo chcú napište mi prosim na email

uhlie

Ale ved to je jasne. Sa podivajte do inych tem. Niektore nevedia co maju jest, ako sa maju spravat, ked ich partner urobi to, alebo to, nevedia sa licit, nevedia ci chcu deti, sami proste nevedia vobec nic, len chcu toto, alebo tamto. Kto by take chcel? Muzi nechcu krasavice, ale normalne zeny s ktorymi sa da rozumne porozpravat. Ak je zena fakt pekna, tak to uzivi vztah maximalne mesiac, alebo dva, kym sa neopozera. Pocuvania prikazov, zakazov, zelani, obmedzeni, vycitiek a nahanania maju dost v praci, nie este to pocuvat aj doma 24h denne.

sun0808

ono je to casto o vypocitavosti...dnesne mlade zeny(cest vynimkam)maju na partnera akysi vzorec,ktory ma vysledok KONTO...mladi muzi tazko najdu partnerku primeranu svojmu veku.dnes je trend,ked casto 30tnicky maju vztahy s 20tnikmi.

amirocka

Do troch rokov bude na Slovensku viac dôchodcov ako detí
11.12.2009 9:47 pravdask
populacia starne, ved je to hrozné
týto chlapy a nepostarajú o reprodukciu ľudského rodu? Mam v praci kolegu a ten ma ide v praci prepichnút ocami, sleduje ma nepretrzite ide mi to na nervy, ma 26 a zenu asi tazko dakedy mal.

kafe

Poznám ľudí, ktorím je akosi dobre aj bez mäsa. Je to normálne? Nie sú chorí? Veď môžu zomrieť!!
Prečo by sa všetci mali napchávať len mäsom... možno niekto nemá do čoho zahryznúť tak si chrumká chlebík a niekto druhý mäsko neje, lebo mu nechýba ku šťastiu.

Chorý je ten, čo večne pchá nos do cudzích vecí. Ak niekoho zaujímajú veci verejné, nech ide do politiky a stará sa do všetkých a o všetkých.

omnia99

Ja osobne preferujem vo vzťahu určitú slobodu. Naopak, mám kamarátky, ktorých partneri sú tie "fúrie". Neustále ich kontrolujú, vypisujú im sms-ky, urážajú sa za hovadiny, vydierajú ich psychicko a veľa ďalších vecí....takže nie len ženy sú takéto ale aj muži. :)
Ak si dvaja ľudia navzájom veria, nie je dôvod byť žiarlivou fúriou, ktorá nemá čo robiť, len kontrolovať a manipulovať toho druhého. Nechcem aby to vyznelo ako vychvalovanie,ale môžem skonštatovať, že ja patrím do toho 1% percenta. :)
Vzťah je ako rastlina, treba sa o neho starať, ináč Vám zvädne, pekný deň prajem. :)

Frank2

miektoakoja tebe by som chcel uprimne pogratulovat. Ak si si mohla dovolit do 30 rokov uzivat si zivot, chodit na vystavy, po dovolenkach a venovat sa konickom tak to musis mat v zivote extremne vela stastia. Bud za to rada, takych ludi vela nieje. Ale uprimne ti to prajem.

Frank2

Vec ma najmenej 2 pohlady. Jeden pohlad je pohlad cloveka, ktory sa x-krat sklamal a ajked do vztahu isiel vzdy aj napriek predchadzajucim sklamaniam naplno, nedosiahol ziadne (alebo takmer ziadne) zadostucinenie. Naozaj na tom nieco (dost vela) je, ze zeny iba cakaju na dokonaleho chlapa, ktory ich bude bezbreho milovat a plnit im uplne vsetko, oni sa budu mat ako v bavlnke a za odmenu budu iba kritizovat a tvarit sa, aky tazky zivot maju. Druhy pohlad (dost protichodny) je zda sa pohlad cloveka, ktoremu sa vselico dobre podarilo, preto dokaze lahko zatvorit oci nad obcasnymi prehrami lebo tie obcasne vitazstva ich zda sa vykompenzuju. No a potom je to uz iba o tom aki ludia na seba natrafia. Treba mat asi fakt velke stastie.

miektoakoja

preboha, toto dnes riešia kočky? do 30ky som si život užívala - chodila na výstavy, dovolenky, venovala sa svojim koníčkom, a neriešila chlapov.
som šťastne vydatá - manželstvo je spolužitie 2 ľudí a preto nemôže byť bez občasných zamračených dní a búrok, ale práve to vzťah posilňuje. my sme prešli cez existenčnú krízu, keď sme nevedeli, z čoho budeme žiť, keď som bola na MD, cez vzťahové krízy v rámci širšej rodiny - nie každý je pre každého v rodine ideálny, tento rok sme mali krízu zdravotnú - veľa chorôb a pracovnú - veľa stresov. pre mňa je manžel priateľ, poradca, kamarát, čo ma rozosmeje, ke´d je najhoršie... a pravdu povediac, neviem si predstaviť, že by som tak ťažký rok mala prekonávať sama.

tým chcem iba povedať, že aj ke´d niekedy sa zdá žiť v manželstve ako neznesiteľné bremeno, potom príde čas, ke´d sa všetko otočí a je fantasticky...a tak je to stále...treba sa len naučiť, že všetko zlé(a samozrejme aj dobré) časom pominie a dívať sa na prekážky ako na možnosť rastu a nie ako na balvany.
HOWGH!