Mam 20 a mam 2 a pol ročni vztah s 24 roč. partnerom.Co sa týka sexu, trapi nas, ze orgazmus viem dosiahnut len po drazdeni klitorisu.Ked do mna priatel vnikne, pocituje nekonečnu rozkos,no u mna to tak nie je, nikdy to nevrcholi v moj orgazmus.Skusali sme uz všelijake polohy, no ked to inak neslo zostali sme pri tom klitorise...
Orgazmus len cez klitoris
skus sa mrknut na -odkaz odstránený- mozno najdes inspiraciu
notak ja napriklad viem dosiahnut aj klit. a vagin. orgazmus ale len sama.. pri sexe absolutne...no myslim si ze to chce cas.. asi saneviem poriadne uvolnit
katuusik tak to chalanou nauc tak aby to robili jemne :P
no napr ja sa newem sprawit cez klitoris lebo chalani moc silno tlacia a je to ptm neprijemne....
takze lahnes na chrbat on je na tebe a zasuva a ti sama sa pritom stimulujes na klitorise a sucasne zo zasuvanim
Viem, ze ten vaginalny orgazmus vela zien nedosiahne nikdy... ale zaujimalo by ma, aky je to pocit, ked zena strieka, lebo je po tom vraj v takej triaske, v zvlastnom stave...ale to je podla mna o tom, neprijemne to urcite nie je, ale rada by som to vedela, ak ma niekto skusenost... Dakujem.
Je to v poriadku si myslim, ake som mal skusenosti so zenami, takyto orgasmus je malokedy dosiahnutelny (u vacsiny). So svojou priatelkou chodim rok a som prvy chalan ktory ju urobil cez klitoris, je mozne ze som si ju aj tym tak ziskal :) vaginalny este nemala ale u nas je ten problem ze sa pri sexe nemozeme moc odviazat kedze byvame s mojimi rodicmi viacmenej...ale tiez odporucam polohu aby si bola ty hore... lebo vtedy moja priatelka preziva neskutocne stavy a velakrat mi hovorila ze uz bola blizko:) a ak nic nepomoze, skus s chalanom napriklad travu ( ja viem zato ma velmi zrusite) po nej sa velmi uvolnis a dostanes neskutocne chute... papa
Ivka, ja mam par rockov do tridsiatky a prvy krat sa to podarilo minule leto takze ja si myslim ze u mna to bol zazrak ktory ked som dokazala ja dokaze kazda. No proste aj tak. Nam sa aj vaginalny zadaril len prstami, pri sexe este nie. A v to stale tazko pochybujem.
Mozno skusime vybracika na bod G
Bodynka to sa kazdej nepodari .