Ahojte, mam dvadsat rokov. Posledne dva tyzdne sa budim s neuveritelnymi bolestami klbov (ramena, clenky, kolena). Clenky a kolena ma zacali bolievat, odkedy behavam.. hlavne paty.. Ale tie ramena, to je neuveritelna bolest, nemozem dvihat ruky, obcas to prejde, obcas to mam cely den.. Zo zaciatku pomohol fastum gel, no uz nezabera ani ten.. pomoze mi niekto?
Bolia ma klby a kosti, mam 20 rokov
dakujem.
tento tyzden som bola u lekarky kvoli bolestiam noh.. som jej ukazovala moje zvacsujuce sa zily.. a ona mi na to povedala, ze citujem "co ona s tym"..
nakoniec mi predpisala ascorutim a este nejake lieky proti zapalu..
Ked tam za nou pojdem znovu, tak uz sa na mna bude pozerat jak na sibnutu.. mi neveri ani slovo..
hoska, reuma si ťa nájde v každom veku, takže ja by som tu alternatívu nezavrhovala.
Môže sa jednať aj o zápal kĺbov. Si ešte mladá, takže by to nemala byť nejaká reuma. Taktiež môžeš mať citlivé kĺby na zvýšenú námahu. Z toho môžu byť tie členky. Ale čo sa týka ostatného ťažko povedať. Bolesť je pre organizmus varovný signál a predstavuje ochranu pred poškodením tkanív, takže návštevu lekára neodkladaj.
Môže sa jednať aj o zápal kĺbov. Si ešte mladá, takže by to nemala byť nejaká reuma. Taktiež môžeš mať citlivé kĺby na zvýšenú námahu. Z toho môžu byť tie členky. Ale čo sa týka ostatného ťažko povedať. Bolesť je pre organizmus varovný signál a predstavuje ochranu pred poškodením tkanív, takže návštevu lekára neodkladaj.