Ahojte, mam dvadsat rokov. Posledne dva tyzdne sa budim s neuveritelnymi bolestami klbov (ramena, clenky, kolena). Clenky a kolena ma zacali bolievat, odkedy behavam.. hlavne paty.. Ale tie ramena, to je neuveritelna bolest, nemozem dvihat ruky, obcas to prejde, obcas to mam cely den.. Zo zaciatku pomohol fastum gel, no uz nezabera ani ten.. pomoze mi niekto?
Bolia ma klby a kosti, mam 20 rokov
...este ak ti mozem poradit na bolesti klbov,kosti a svalov je dobre pit caj z REBRICKA...
pozri si v googl.sk do vyhladavaca si daj ZDRAVIE Z BOZEJ LEKARNE a tam si najdi REBRICEK...
okrem ineho -tento caj pijem aj ja na tieto bolesti 2x denne a velmi pomaha...pije sa horuci,aky clovek znesie.../zatial ziadne tablety na bolest nepouzivam,aspon zatial/a to som mala niekedy take bolesti,ze som sa nemohla ani postavit na nohy...tak ma boleli svaly,klby,kosti...
GLACIERKA
urcite to nenechavaj len tak i ked si taka mlada...moze to byt hoci,co...niekedy bolia kosti a klby ked je malo vapnika a miner.pre kosti a telo...
to moze byt pricina sposobena alergiou,ktora poskodi travenie atd.
moze to byt reuma ako pisu iny,moze to byt len pretazenie/ked si zacala sportovat,ale mysilm si,ze ked je clovek zdravi tak boliet by nic nemalo,aspon mna nic nikdy nebolelo i ked som bola pretazena-az ked som ochorela tak som citila a uz citim bolesti/...tazko radit...pricin je vela,a ked sa k tebe chova obv.lekarka ako si pisala tak ju vymen a najdi si inu/hoci to nezaruci ze bude o nieco lepsia/
ALE URCITE TO NENECHAVAJ LEN TAK,RIES TO CIM SKOR,KYM NIE JE ESTE NESKORO...VELA STASTIA PRAJEM
chod k reumatologovi,cakas, ze to prejde same od seba?
hm, ale ked tak spomínaš to nočné budenie a bolesti, tak to by bola skôr robota asi pre toho reumatologa... www.reumatolog.sk
každopadne s tym treba niečo robiť a držím palce, lebo toto asi len tak neprejde....
hm, rozhodne by som si vyžiadala žiadanku na tvojom mieste bud za ortopedom alebo na tu reumatologiu, nech sa to rieši.... nech sa nehneva, blbu naladu môže mat hocikto ale svoju pracu si plnit treba a hlavne ak sa jedna o zdravie človeka....
no streptokoky mi nasli v krvi pred rokom na gynekologii.. tam sa chystam na prehliadku o tyzden.. myslis, ze by to mohlo mat suvis?
Moja vrelo odporucam odobrat krv a vysledok na ASLO.streptokok a infekcia v tele.Ja som mavala zvysene aslo kym mi neprisli na to ze infekcia a este k tomu aj celiakia.takze tam treba zacat.
Ano u obvodnej.. mala nejaku blbu naladu, tak si to na nas vyvrsovala.. Dokonca do zdravotnej karty mi vobec nenapisala, s akymi priznakmi som k nej prisla.. iba tam zapisala nazvy liekov. a "ortopedia?", tot vse..
nechcem strašiť, ale môže to byť hocičo www.ibsa.sk
hm, to ona ti tak na to povedala? no to musela byť nejaká raketa s prapačením a nie doktorka (; to si bola u obvodnej?