leg magic

Príspevok v téme: leg magic
lamiska

ahojte :) kupila som si pristroj na cvicenie -leg magic a rada by som sa vas opytala ake s nim mate skiusenosti-ak niekto mate. Mam silne a dost take "makke" stehna a zadoka a chcela by som ich spevnit, problem je, ze nemam amoc casu na cvicenie :( ak mate nejake tipy ako zhodit a spevniet stehna, tak sem s nimi :)

lamiska

no asi tak, ze sa to vyraba za par supiek a predava za poriadne prachy s velkym ziskom...akurat som z toho zliezla a vegetujem...dnes som dala noham zabrat...

lamiska

no vsak to je prave ta sranda, ze ja ho mam odtial, je to normalny legmagic a este aj s tym dvd-ckom :)ja som cakala len nejaky legtrainer, ale prislo to ako original legmagic...no ale dnes ani vcera som necvicila...tazky vikend za mnou...

lamiska

no to musis mat teraz asi tazke v novom púrostredi a este aj v novom zamestnani...ale myslim, ze casom sa to nejak vyrovna a priatelky si najdes, ono to chce asi cas. Ja som tiez v novej praci-dokonca v prvej mojej praci a tiez chvilu trvalo, kym som sa zzila s kolektivom :(
Ten pas je teda brutalne drahy, aj ten legmagic bol dost,a le na www.najlacnejsisport.sk som nasla celkom dobru cenu, skus si tam mrknut ten pas.

purblanka

manžel mi ho chcel kúpiť ten bežiaci pás,ale je veľmi drahý.Keby stál do 10 tak by nebol problém.Je to dosť peňazí:(

purblanka

ahoj,no som rada,že si tak skoro odpísala,ďakujem,si milá.Plávanie??Ja nemám možnosť kam ísť,bývam na dedine,a som tu krátko presťahovaná,ešte nemám kámošky.Len teraz som sa zamestnala,nejak to nejde tak ako by som chcela.

lamiska

no a k legmagicu: mne sa paci, viem, ze je tazko po tyzdni hovorit o vysledkoch,a le mne sa zda, ze sa mi dajako koza napla :) ale minimalne mam dobry pocit, ze nieco robim a navyse sa uz pri tych "dlhych" nemusim drzat...

lamiska

34 tis?! To akoze aj beha za teba?...ale mas super, ze je manzel taky pozorny, mna by drahy akurat tak poslal behat do kamenaca :P Krcove zily su naozaj neprijemné, nemala by si potom lepsie plavat? To tak nezatazuje. Inac som pocula, ze aj steper je ucinný, zapotis sa na nom a nie je taky drahy, tak do 100-200eur, tiez nad nim uvazujem.