ahojte :) kupila som si pristroj na cvicenie -leg magic a rada by som sa vas opytala ake s nim mate skiusenosti-ak niekto mate. Mam silne a dost take "makke" stehna a zadoka a chcela by som ich spevnit, problem je, ze nemam amoc casu na cvicenie :( ak mate nejake tipy ako zhodit a spevniet stehna, tak sem s nimi :)
leg magic
ako dlho ho mám?no ja ani neviem-2-3 mesiace.Ale cvičím,ked som sama,a nepozerám ani dvd.Rada cvičím,ale mám svalovku,a niekedy ma to nebaví.Mna strašne ťahá na aerobic,ale nemám kámošku.Ale ked už mám ten stroj,tak musím.
purblanka: no konecne niekto :) cvicit cez tyzden stiham len vecer, vtedy dam tak 65 "dlhych" a 30 "kratkych" - tie su strasne namahave inac...no a este medzitym take polodrepy robim, aby mali tie moje stehniska aj iny pohyb...mam ten stroj ani nie tyzden, ale myslim, ze makacka je to riadna. Cez vikend robim castejsie, hned z rana a vecer cvicim podla DVD. Ako dlho ho mas ty?
aj ja ho mám,a už sa dostavili aj výsledky.Začínam hned ráno,70x,a stále ich robím ked mám čas.A tebe sa ako darí?