leg magic

Príspevok v téme: leg magic
lamiska

ahojte :) kupila som si pristroj na cvicenie -leg magic a rada by som sa vas opytala ake s nim mate skiusenosti-ak niekto mate. Mam silne a dost take "makke" stehna a zadoka a chcela by som ich spevnit, problem je, ze nemam amoc casu na cvicenie :( ak mate nejake tipy ako zhodit a spevniet stehna, tak sem s nimi :)

purblanka

tak ja neviem,ako budem pokračovať,ale chcem cvičiť viacej,ale mám aj kŕčové žily,takže to nesmiem preháňať.Tebe sa páči cvičenie na leg magicu???Si spokojná??Manžel mi chcel kúpiť bežiaci pás,lebo som chcela večerami beˇhať,ale je fakt bláznivo drahý.25 tisíc,a videla som aj za 34tis.Hrozné.

lamiska

to ma stastie, ja priberiem uz ked prejdem okolo cukrarne :P
Ja mam problem s obedami, robim v skole a jedalen moc zdrave jedla neponuka, tak si musim nosievat...a priznavam, ze sa dotlacam vecer, sice vacsinou zdrave veci,ale aj tak vecer by som mala menej jest...

purblanka

joj,tak ja nemám problém s priberaním,ja chcem a potrebujem schudnúť.A večeriam,len teraz som robila prvýx tak dlho,a nie je čas sa najesť

lamiska

purblanka: veceraj, urcite veceraj nieco lahke - zeleninovy salat, celozrnny chlebik, jogurt, nikdy nevynechavaj jedlo, organizmus si zvykne na male porcie, spomali sa Ti metabolizmus a priberies aj z vody - to nemam z vlastnej hlavy, ale od jednej fitnes trenerky. Posledne jedlo by si mala zjest tak 2 hodiny pred spankom. Ja som kedysi prudko schudla preave obmedzovanim vecere, od obeda som nejedla (mala som pod 50kg) a odvtedy mam problem s priberanim.

purblanka

tak ja tu bývam iba polroka,tu som sa vydala,no škoda,ale nevadí.Dnes sa moja váha zmenšila.Kedže som robila včera do 22.h,tak som si večer o pol1 dala iba jogurt.Predposledná večera bola o 17h.Myslím,že nevečerať je doležité,aby sa na nás nelepilo.

lamiska

purblanka: este rok dozadu by som s tebou v TT chodila aj ja :) studovala som tam, chodievali sme s kamoskami na pilates v team aerobiku...
legmagic: naozaj moc nehuci, telku pri nom pocujem dobre a vedlabyvajuci sa nestazuju :)
Zlozit sa da pekne, ja ho po zlozeni zasuvam pod postel a zmesti sa v pohode. Ja som na nom len zacala cvicit a zvladam tak 3 minuty,a le nie v kuse, medzi minutami si davam prestavku, ponatahujem sa, robim drepy.

purblanka

Leg magic-ten stroj nehučí,a cvičím na ňom možno 3 minúty,urobím 70x a skončím,po hodine,keď mám čas znova.

leg maic

a baby nehuci velmi ten stroj?...ze ci to nevyrusuje, napr. pri telke alebo tak...
inak da sa lahko zlosit a rozlozit?..ze trebars po kazdom cviceni..
a kolko minut asi na nom cvicite..kolko vydrzite..

lamiska

no ak si zo ZA, tak sa mozes pridat ku mne a kamoske, ideme na aquaaerobik od buduceho stvrtka...a svolovku mam veru aj ja, len sa bojim, ze na tie moje stehna to bude mat opacny ucinok a oni sa zvacsia...