ahojte :) kupila som si pristroj na cvicenie -leg magic a rada by som sa vas opytala ake s nim mate skiusenosti-ak niekto mate. Mam silne a dost take "makke" stehna a zadoka a chcela by som ich spevnit, problem je, ze nemam amoc casu na cvicenie :( ak mate nejake tipy ako zhodit a spevniet stehna, tak sem s nimi :)
leg magic
už som ti napísala na azet.
nechápem ako to myslíš??
večer mi manžel očistil grepy,tak sme si dali obaja,a váha sa pohla dolu,Mám necelych 67,tak sa tiež teším:)
HM,TAK TIE šATY,BY SOM RADA VIDELA,A TIEž TEBA,POšLI FOTO,A DAJ MI SVOJ MAIL,AK MOžEš:)
mozno by bolo lepsie, keby si na veceru zjedla nejaku zeleninu...ja som sa dnes rano vazila a z povodnych 58.5 mam 56.4...celkom ma to potesilo :)) ale rano som mala prehresok, dala som si pecivo :(( Pecivo teraz nejem, z neho aj najviac priberam...no a este som si vcera skusala saty na ten ples...su krasne...len keby som nemala taky velky zadok ...
áno,cvičila som aj dnes,aj včera,a strašne ma bolia stehná:)-a nevečerala som,to ma najviac teší
ja som sa nebala platenia, ale toho neporiadku, ze na mna nahuka alebo co, ale bola mila...preco som si myslela, ze si blond? A inac, cvicila si dnes? Ja ano, dokonca dvakrat a teraz ma bolia stehna...
ahoj,tak ak ti niečo spadlo v tescu,tak to neplatíš.Nik komu spadne niečo,neplatí,je to normálne,ide to do odpisu.Ak ma budeš hladať,tak mám hnedočervené vlasy,ok?Teším sa,papa