Ahojte,
zaujimal by ma nestranny nazor,preto som sa rozhodla zalozit tuto temu.
Clovek sa vacsinou rozhoduje egoisticky,no ked je v hre laska,crta sa aj ina moznost.
Riesim dilemu,ci mam zostat vo vztahu alebo nie. Sebecke rozhodnutie znamena ANO a nesebecke NIE - pre dobro priatela.
Situacia je taka,ze realne nesplnam poziadavky partnera (vacsina ludi ich splna - nie su to ziadne velke naroky,len ja som proste vynimka).On ma tiez lubi,preto nie je, napriek vsetkemu schopny odo mna odist. Nas vztah nie je fer a ani nikdy nebude.Ja priatela lubim,ale su veci,ktore v svojej povahe nezmenim a on sa s nimi pravdepodobne nikdy nevyrovna. Ake rozhodnutie by bolo podla vas spravne.Dakujem.
Sebecke vs nesebecke rozhodnutie
on uz musi vediet, ci s tym moze zit alebo nie, cloveka neprerobis ci uz seba alebo ineho, preto je len na nom, aby si to urovnal, ak ostane tak by ta mal respektovat a prijat taku aka si aj s nedostatkami, ak odide je to jasne nedokaze sa s tym vyrovnat, ale musi si to ujasnit hlavne on
sway, to znie velmi tajomne, a pod tym, co nie je vo vasom vztahu fer, si mozno predstavovat cokolvek. od toho by zavisela aj snad rada, ako sa zachovat. :-)
predstav si vsak aj taku moznost, ze raz, ked pominie najvacsia laska, si tvoj priatel povie a dost, nepaci sa mi tento vztah a mozno bude hladat v"tomto" ohlade ferovy vztah niekde inde. :-( nemoze k tomu dojst?