Ahojte,
zaujimal by ma nestranny nazor,preto som sa rozhodla zalozit tuto temu.
Clovek sa vacsinou rozhoduje egoisticky,no ked je v hre laska,crta sa aj ina moznost.
Riesim dilemu,ci mam zostat vo vztahu alebo nie. Sebecke rozhodnutie znamena ANO a nesebecke NIE - pre dobro priatela.
Situacia je taka,ze realne nesplnam poziadavky partnera (vacsina ludi ich splna - nie su to ziadne velke naroky,len ja som proste vynimka).On ma tiez lubi,preto nie je, napriek vsetkemu schopny odo mna odist. Nas vztah nie je fer a ani nikdy nebude.Ja priatela lubim,ale su veci,ktore v svojej povahe nezmenim a on sa s nimi pravdepodobne nikdy nevyrovna. Ake rozhodnutie by bolo podla vas spravne.Dakujem.
Sebecke vs nesebecke rozhodnutie
booze aki ste povrchníí :)))) vo vsetkom vzdy sex a nevera. sway nepatri k zenam co by take cosi riesili. keby stretla ineho a zalubila sa, neriesi ide za nim. Sway, tu ta nikto nepochopi, ako rozmyslas, je to len na tebe
inteligentná baba ako ty, nepotrebuje riešiť svoje problémy verejne ale dokáže si ich vyriešiť sama, no keď predsa len niečo takéto urobí, je jasné, že chce niekoho na niečo upozorniť a v podstate žiadny problém nerieši. Napriek tomu ti poradím jednu vec, ženy keď sú niekým očarené, dokážu obetovať veľmi veľa, treba uvažovať triezvo, či to naozaj za to stojí, či ten muž ich pri prvej príležitosti nezradí a im neostane nič. I tu, ženy píšu mnoho príbehov ako neskôr ľutujú, že kvôli chvíľkovému očareniu stratili niečo čo naozaj stálo za to. Každopádne je to tvoja vec a nikdy by som sa do toho nestarala, keby že to nehodíš sem a tým pádom má každý právo vyjadriť čokoľvek. Obeta pre niekoho iného, nech je to ktokoľvek, nestojí za to. Nedokážeš skĺbiť dvoch mužov naraz??? Vždy treba mať zadné dvierka a nestaviť všetko na jednu kartu :-)
doubledog nemusel si to písať, nám to bolo jasné dávno. Niekedy to páli aj ženám, nech sa to zdá byť akokoľvek nepochopiteľné a niektorým je jasné oveľa viac..
vidim, ze tu pisu same zeny a prezentuju nam tu svoje traumy zo svojich zivotov
pritom je jasne, ze ide o to, ze sa na scene objavil iny chlap a mila sway ma nieco za lubom :)
treba citat medzi riadkami:
"nesplnam poziadavky partnera" = "chcem, aby ho do mna strkal niekto iny"
klasika, takto reaguje vacsina zien
Sway,
mala som nieco podobne. partner mi casto vycital veci okolo mojej povahy, spravania a tak /to neznamena ze som zruda, len ja som zivy spontanny cloviecik a on je neskutocna konzerva/......takze vycital, poucoval /nie ze tak ze prikazoval, ale podla neho to bolo zo srandy, alebo dobrosrdecne.....no...nezvladala som to, lebo som si uz nacisto myslela, ze som nedobra, nevhodna ani na manzelstvo ani na rodinu a pritom som bola iba odlisna od neho.......plakavala som a bola som na dne psychickom, uplne bez sebavedomia....a tak som po jednej hadke povedala ze navrhujem rozchod, nech pouvazuje, ze ja som rozhodnuta......odvtedy akoby utalo....je iny, nepoucuje a ja som nadobudla sebavedomie.......vies, som teraz stastna, ale pravdupovediac, neviem, kedy presne sa to otocilo....
tym chcem len povedat, ze ja som bola na konci so silami a vedela som ze uz mu nemozem dat viac....ze mu neviem dat to co chce, aj ked on vlastne tvrdil, ze ma nechce menit /a pritom kazda poznamka na moju povahu smerovala jasne tam/....takze som sa rozhodla odist.....
a stale sme spolu a uz 4 mesiace som stastna, po 3 rokoch je to moje stastne obdobie vo vztahu, ked mam odvahu nieco povedat bez strachu, ze zacne poucovat a karhat ma.....
len moj pribeh, vezmi si z toho co potrebujes...ak nieco...