Ahojte,
zaujimal by ma nestranny nazor,preto som sa rozhodla zalozit tuto temu.
Clovek sa vacsinou rozhoduje egoisticky,no ked je v hre laska,crta sa aj ina moznost.
Riesim dilemu,ci mam zostat vo vztahu alebo nie. Sebecke rozhodnutie znamena ANO a nesebecke NIE - pre dobro priatela.
Situacia je taka,ze realne nesplnam poziadavky partnera (vacsina ludi ich splna - nie su to ziadne velke naroky,len ja som proste vynimka).On ma tiez lubi,preto nie je, napriek vsetkemu schopny odo mna odist. Nas vztah nie je fer a ani nikdy nebude.Ja priatela lubim,ale su veci,ktore v svojej povahe nezmenim a on sa s nimi pravdepodobne nikdy nevyrovna. Ake rozhodnutie by bolo podla vas spravne.Dakujem.
Sebecke vs nesebecke rozhodnutie
swaz, on chce zit pre teba aty pre okolity svet?
ak ano, tak no a co? kazdy mame svoje "uchylky" podstatne je, ci ich partnerovi toilerujeme a sme s nimi uzmiereni a nebudeme mu ich vycitat....
denz, mam takeho chlapa....planujeme babo a ak by cukol,odchadzam....ale to by si musel vediet podrobnosti nasho vztahu....
okrem ineho, ak mas urcity vek a niekoho noveho spoznas, tak medzi prvymi vecami, o ktorych sa treba porozpravat je aj tato otazka...takze hned vies, na com si....
sway- nehodite sa k sebe.
partnerstvo nieje len o sexe,ale hlavne o porozumeni.....
Vy ste nejaky divny par. Nesplnas poziadavky partnera, ale on ta lubi. Ty si sebecka, ale beries ohlady na svojho partnera a radis sa o tom, ci sa snim rozist, alebo nie. Podla mna by si skor mala navstivit psychiatra.
s tým dieťaťom: môj priateľ má varikokelu (už raz operovanú a znova ju má) a je šanca že je neplodný. Nevieme zatiaľ, dieťa zatiaľ neplánujeme. Ale kebyže je neplodný, tak by som ho neopustila (aj keď on by určite chcel, aby som mohla mať vlastné dieťa). Určite by sme hľadali riešenie (ako usiko povedala) - adoptovať si dieťatko.
Jejda,ved pisem,ze keby tam nebola laska,chcela by som dobre iba sebe,tak by som nic podobne neriesila.Zila by som si krasne dalej v pokryteckom vztahu a venovala sa dolezitejsim veciam.
Neviem sa rozhodnut,je to proste 50:50,50 za mna 50 za priatela..Prosim precitajte si priklad s tym dietatom a vyjadrite sa,co by bolo podla vas spravnejsie - nic viac nechcem.Ja som ovplivnena emociami a nedokazem to posudit.Dakujem.
Pozri, je divne, ze sa sama nevies rozhodnut a este to zastieras tym, ze chces dobre jemu. Akoze ked ti tu ludia napisu, ostan alebo odid, tak sa podla toho rozhodnes??? Divne. Ved aj tak sa rozhodnes podla seba. Pises ze prenho to bude lepsie ale mozno mu ublizis este viac ked od neho odides. Takze len hladas nieco, cim si neskor sama sebe odovodnis svoje rozhodnutie? Nevidime do buducnosti a vzdy mame na vyber, nevies teraz, ci je to dobre alebo zle pre teba. To uvidis az casom, dajme tomu o par rokov, ked si povies: ano, bolo dobre, ze som to spravila, je mi teraz lepsie, alebo budes zit s tym, ze to bola chyba. Rozhodnut sa ale aj tak musis ty.
usiko- sorry....teda hypoteticky :))ň