Ahojte,
zaujimal by ma nestranny nazor,preto som sa rozhodla zalozit tuto temu.
Clovek sa vacsinou rozhoduje egoisticky,no ked je v hre laska,crta sa aj ina moznost.
Riesim dilemu,ci mam zostat vo vztahu alebo nie. Sebecke rozhodnutie znamena ANO a nesebecke NIE - pre dobro priatela.
Situacia je taka,ze realne nesplnam poziadavky partnera (vacsina ludi ich splna - nie su to ziadne velke naroky,len ja som proste vynimka).On ma tiez lubi,preto nie je, napriek vsetkemu schopny odo mna odist. Nas vztah nie je fer a ani nikdy nebude.Ja priatela lubim,ale su veci,ktore v svojej povahe nezmenim a on sa s nimi pravdepodobne nikdy nevyrovna. Ake rozhodnutie by bolo podla vas spravne.Dakujem.
Sebecke vs nesebecke rozhodnutie
a jeje, mas hranicu posunutu...to znamena, ze si uzivas s inymi a teba to ani za mak netrapi...hmmm...bez od neho a urob mu tym laskavost, a najdi si rovneho tebe...budete si zatajovat co len mozete, a jedina komunikacia bude pohlavna...
jajka krasny posledny prispevok..Ja by som ho nechala sa vytrapit..to by bolo moje rozhodnutie.Uplne nestranne,necitlive a trochu sebecke,ale ukazalo by co v nom je..
Takze dopadlo to tak,ze som revala za svoju osobnost a on ma nechal...tym padom som zavolala kamoske a smiala sa do telefonu,tak snad najde on odvahu to ukoncit..Mna to tiez velmi boli,ale tvarim sa,ze on robi dobre a ze som sa smiala,lebo sa mi ulavilo..
a ty ho chces opustit lebo on to nevie, ta opustit, a ty vies ze sa to nezmeni a bude sa trapit.
a co tak nechat ho sa trapit - uplne sebecky - kym pride na to , ze ta zmenit nemoze?
lebo ked ho nesebecky opustis, on na to nepride.
takze ty ho chces opustit lebo si myslis ze nie si prenho dost dobra?
alebo preto ze neznesies tie vycitky lebo vies ze sa nezmenis?
ono by to malo byt tak...ked ma nelubis taku aka som, tak odid, nevycitaj mi to. zmier sa s tym. on sa s tym zmierit nechce, chce ta zmenit, a to sa neda.
odist nechce lebo ta chce zmenit...ach jaj :)
sway a kolko mas vlastne rokov?
je dolezite, aby partner vedel napr. kde si, keby sa nieco stalo, ale uz fakt nepotrebuje vediet, ze si s kamoskou riesila pri cokoladovej kave na stole v rohu tej a tej kaviarne krasne nove cervene cizmy za 79,99€...to je teror...
Jajka,ale to je ine - tie banality,ktore ti neublizia a musis si ich vypocut:-)Vies,keby som napr. ja vedela,ze partner je svina,kludne by som s nim zila a akceptovala ho takeho aky je (lenze sa tazko zije,ked viem,ze ta svina som ja).On je dost vynimocny,hlavne co sa pohladu na partnerstvo tyka..
Preto som do nadpisu dala,ze sebecke je zostat vo vztahu a nesebecke odist.Ono je totiz pravda,ze zide z oci zide z mysle (skor,ci neskor...)A myslim,ze mu menej ublizim,ked odidem ako ked zostanem..
sway presne ako si napisala je idealny pre mnoho zien, len asi nie pre teba, tiez to odo mna byvaly ziadal, chcel vediet vsetko co som cez den robila ako co s kym som bola, on mi to vesal na nos do detailov aj co som nechcela pocut, mna sa stale dookola vypytoval na vsetky podrobnosti a ked pocul co nechcel urazil sa zatrucoval hadka...ale nechcel ma nechat za zivy svet...drzal sa ma ako kliest, zutekala som sama lebo mi nedal dychat...stacilo mi 8 mesiacov a uz ma nebolo...ono to vyzera ako laska, z jeho strany a veeeeeeelka, ale pozor je to skryta ziarlivost...tiez som bola ta mrcha a on ten dobracik...ale neslo to, laska bola aj u mna silna, ale ucta k sebe a pocit slobody ovela silnejsi
Deee dajme tomu na 99% ANO,je taky aky by chcel aby som bola aj ja..Ale tiez si myslim,ze netreba kazdu malickost vesat partnerovi na nos (aj ked priznam sa,ja mam v tomto od vacsiny ludi,tu hranicu posunutu)
Inak naozaj,v nasom vztahu som ja ta mrcha,on je naozaj skvely partner,spravil pre mna velmi vela veci a je to vysnivany muz mnoho zien..
sway len zo zvedavosti on je k tebe uprimny a sam aj bez toho, aby si chcela ti vsetko hovori a ziada to iste od teba?