Ahojte.
Potrebujem poradit dobrý a učinny krém proti vráskam a najmä v okolí očí a čela. Mám len 30r. a nechcem vyzerat ako moja mama za chvílu. dakujem....
Krém proti vráskam
A kde sa dá zohnat ten rad Eco care? dá sa aj v lekárni?
a ano, mám očný krém z riasami Eco care.
letnička, krásne vonia tá kozmetika. Mám od nich aj telové mlieko a peeling. a od nich mám aj ten gel na zvačšenie pier, myslím, že tebe som to spomínala :)Sprchové ani neviem či majú, nepostrehla som :)
pauli a používaš z tej kozmetiky aj niečo iné. mliečka, kúpele sprchové krémy a pod.? ako to vonia? a máš od nich aj niečo pod oči?
letnička, tak toto som mala aj ja,ked som mala starosti také dlhodobé hneď som to videla na pleti, mala som ju povädnutú a hlavne pod očami sa mi robili také jemné vrasky do ktorých sa mi usádzal make up a bolo ich ešte viac vidieť.Ked sa mi dal život do poriadku aj pleť sa mi upravila, vážne :) Ja striedam krémy, vyminiem téglik a skúšam nový. teraz dlhšie používam Bio krem EcoCare Anti-age ale super bol aj olivový krém od toho výrobcu, hlavne ten nočný sa dá použiť aj ako maska len si ho natrieš v hrubšej vrstve na noc. Rozmýšľam, že ked vyminiem tento tak sa zase vrátim k olivovému. Mne absolútne nerobil dobre Avon a Nivea, pleť mapo nich pálila a z Avonu som mala aj taký výsyp.
ano schudla som z trápenia takže určite aj to má podiel na vráskach. pauli čo používaš ty?
letnička, a piješ dosť vody, spíš dosť alebo nepochudla si? aj vtedy sa vrásky zvyknú zvýrazniť.
letnicka:
To myslíš vázne ze ti nič nepomohlo?
To mám ísť už teraz na botox? čo budem robit potom ked budem mat 40?
Inak doteraz som použ.Nivea krémy, vobec nepomohlo, z Avonu som z každého dostala alergiu, som bola ako muchotrávka, ani Bioderma nie je ktoviečo. Na vichy som tiez pocula ze spôsobuje alergie. Ani v lekárni mi nevedela moc poradit. Ponukala mi nejake ružové vody, čo podla mna mi vrásky nevyhladí.A mne ide hlavne o to.
ahoj..
ja pouzivam krem proti mimickym vraskam, cierne ribezle a marula olej od Dr. Scheller, prirodna pletova kozmetika a maju tam rozne druhy.. davam si ho na okolie oči..
najdes to v DM drogeriach alebo v lekarnach..
ja som začínala baleou ale už neviem ktorý to bol, občas som si dala aj tie modré kapsule z balei (celkom fajn a neštípali ma) potom som mala gél a krémy z Yves Rocher, neskôr aj také náplaste hydrogélové z Temperance (tiež celkom OK na také osvieženie)- ale jednoducho zrazu sa vrásky riadne prehĺbili aj pribudol počet a žiadne zlepšenie po ničom nevidím..takže asi fakt len ten botox