Krém proti vráskam

pauli 73

letnička, krásne vonia tá kozmetika. Mám od nich aj telové mlieko a peeling. a od nich mám aj ten gel na zvačšenie pier, myslím, že tebe som to spomínala :)Sprchové ani neviem či majú, nepostrehla som :)

letnicka

pauli a používaš z tej kozmetiky aj niečo iné. mliečka, kúpele sprchové krémy a pod.? ako to vonia? a máš od nich aj niečo pod oči?

pauli 73

letnička, tak toto som mala aj ja,ked som mala starosti také dlhodobé hneď som to videla na pleti, mala som ju povädnutú a hlavne pod očami sa mi robili také jemné vrasky do ktorých sa mi usádzal make up a bolo ich ešte viac vidieť.Ked sa mi dal život do poriadku aj pleť sa mi upravila, vážne :) Ja striedam krémy, vyminiem téglik a skúšam nový. teraz dlhšie používam Bio krem EcoCare Anti-age ale super bol aj olivový krém od toho výrobcu, hlavne ten nočný sa dá použiť aj ako maska len si ho natrieš v hrubšej vrstve na noc. Rozmýšľam, že ked vyminiem tento tak sa zase vrátim k olivovému. Mne absolútne nerobil dobre Avon a Nivea, pleť mapo nich pálila a z Avonu som mala aj taký výsyp.

alexa29

letnicka:
To myslíš vázne ze ti nič nepomohlo?
To mám ísť už teraz na botox? čo budem robit potom ked budem mat 40?
Inak doteraz som použ.Nivea krémy, vobec nepomohlo, z Avonu som z každého dostala alergiu, som bola ako muchotrávka, ani Bioderma nie je ktoviečo. Na vichy som tiez pocula ze spôsobuje alergie. Ani v lekárni mi nevedela moc poradit. Ponukala mi nejake ružové vody, čo podla mna mi vrásky nevyhladí.A mne ide hlavne o to.

Alexx 13

ahoj..
ja pouzivam krem proti mimickym vraskam, cierne ribezle a marula olej od Dr. Scheller, prirodna pletova kozmetika a maju tam rozne druhy.. davam si ho na okolie oči..
najdes to v DM drogeriach alebo v lekarnach..

letnicka

ja som začínala baleou ale už neviem ktorý to bol, občas som si dala aj tie modré kapsule z balei (celkom fajn a neštípali ma) potom som mala gél a krémy z Yves Rocher, neskôr aj také náplaste hydrogélové z Temperance (tiež celkom OK na také osvieženie)- ale jednoducho zrazu sa vrásky riadne prehĺbili aj pribudol počet a žiadne zlepšenie po ničom nevidím..takže asi fakt len ten botox