Neviem sa rozhodnúť a preto by som sa chcela spýtať na váš názor, baby holite sa aj na intímnych oblastiach úplne nahladko? A páni, ako to vám viac vyhovuje? :) prosím poradte svojím názorom a skúsenosťami :) Ďakujem !!!
Chlpy: áno alebo nie?!
a naco ti bude viac info o anonymnom cloveku?!
skratka ma to zaujimalo ako vsetko co sa pise na tomto fore a nielen v tejto teme ... myslim si ze na tom nieje nic zle cim viac dostane clovek informacii tym viac sa dozvie a podla mna je toto anonymne takze podla mna by nemal byt problem sa zverit so svojim problemom ... a viem ze je toto tema o tom ci sa holit alebo neholit ... a komu sa teda co paci ...
skodafa1, preco sa pytas na take veci, ktore nemaju s temou nic spolocne?? ako aj pred tym, co sa tyka alzbee, chcel si vediet dovod, preco sa nemohla holit,aku mala chorobu.
odchadzas od temy.. je to cudne...aspon mne to pride cudne, pytat sa na taketo veci..
plne s tebou suhlasim budme sami sebou a nehladme nato co je dnes in v tomto pripade vyholene ak sa nerada holis a chlpky na suske nohach a v podpazusi ti nevadia tak sa nehol a ked budes mat alebo mas priatela urcite bude mat rad aj neoholenu teda sudim to podla seba ... a nejde vobec o to kedy si zacala sexualne zit ale ako sa citis dobre ... a nie ako by to malo byt ... pre mna by si bola max. sexi tak ako si teda ako pises ...
skodafa1: myslím, že tvoj vzťah s partnerkou je dobrý a že máte podobné názory na štýl života, čo je naozaj skvelé :) Veľa ľudí by ti mohlo závidieť, pretože niektorý sa musia stále prispôsobovať, a to ja robím veľmi nerada ak naozaj nejde o niečo dôležité. Inak mi ťahá na 20tku, neviem, nie som z tých čo od 14 rokov začali sa malovať a sexuálne žiť.. Možno som kus naivná v niektorých veciach, ale pre mňa je dôležité že som to JA a nie niekto na koho sa hrám :)
no myslel som to tak ohladne oralneho sexu ze tiez nie kazda ho ma rada tak ako nie kazda ma rada chlpky na svojom tele ... a ten oralny sexik mne nevadi ... a pisem to tak ze ak by sa neholila ani v lete bolo by mi to jedno ale nakolko je doba taka ze sa to vazne nehodi je jasne ze uprava musi byt a v zima ak nahodou nejdeme na plavaren ples a pod. som rad ak ich tam ma a myslim ze aj ona ...
noo ja som pisala, co sa tyka oralneho sexu,ale ked ho robi muz zene samozrejme :D trosku si to poplietol. v opacnom pripade to nema s chlpkami zenskej intimn.partie nic spolocne :D
netoci sa stale svet len okolo chlapov :DD
no precitala som si tvoje prispevky viackrat , raz pises , ze ti to nevadi, aj cez leto, ze je neupravena, potom ze je to jasne,ze cez leto sa ma upravit a tak. ze je to len na zene a na jej rozhodnuti...
ano mas pravdu, je to len na nas... :D
mary-anne : no samozrejme ze je to tvoj nazor a ak si precitas moje pripevky pisem v lete upravena a v zime aby bola zmena ... a suhlasim s tebou bola to ina doba no tieto veci podla mna nemaju nic spolocne s tym co bolo pred xy r. ale ked sa mi ti paci teraz tak na tom nevidim nic zle a ak to hlavne partnerke nepreakaza ... ty si rada ked si oholena resp. vyholena ok beriem to si tak aby si sa citila v pohode ... a ohladom oralneho sexu nie kazda zena to napr. robi rada ustami nemyslis a niektore to zase miluju robit muzovi ustami takze asi tak ... a inak mam 31r. a ty?
no mna by skor zaujimalo, kolko mas rokov ty- skodafa1. ako jasne, sto ludi, sto chuti, sto nazorov. ale nemozes porovnavat tuto dobu s dobou minulou predsa! tam boli ine zvyky, ine nazory, vsetko sa robilo inak. teraz je to uplne ine, vsetko..
nemozes sa na tuto dobu pozerat ocami doby minulej.to sa proste neda! jasne, ze im to vtedy nevadilo, bolo to prirodzene, tak to brali uplne v poho, ale teraz sa doba vyrazne pohla dopredu, neviem si predstavit zeny, keby chodili cez leto uplne neupravene. nohy neoholene, podpazusie, ci intimne partie tak isto (aspon ta cast chlpkov, co vycnieva von)
mne neoholena intimna cast pride dost nehygienicka.ale to je len moj nazor.
ja som sa vzdy holila "na pasik", ale teraz uz len uplne dohladka, dohola. je to krajsie a aj ja sa lepsie citim. a hlavne, co sa tyka sexualneho zivota a oralneho sexu :D proste, citim sa ovela lepsie bez chlpkov :)