Neviem sa rozhodnúť a preto by som sa chcela spýtať na váš názor, baby holite sa aj na intímnych oblastiach úplne nahladko? A páni, ako to vám viac vyhovuje? :) prosím poradte svojím názorom a skúsenosťami :) Ďakujem !!!
Chlpy: áno alebo nie?!
Aj tak sa tu podľa mňa hádate úplne zbytočne, všeci si budeme robiť po svojom... muži či ženy, každý z nás je iný a má niečo iné rád, iné podstaty života... toto je len niečo vedľajšie... Ja nevravím, možno sa aj ja raz budem holiť, ale teraz na to nemám ani dôvôd ani chuť a ani čas trčať v kúpelni každý deň hodinu a pol... škola robota a iné veci sú prednejšie ako to či mám o pár chlpov viac ako niekto iný ... :)
Tému som založila ja, lebo som chcela vedieť názor ostatných na danú vec, pre budúcnosť a nie pre dnešok :) Takže ďakujem a myslím si, že tému by sme mohlo ukončiť... ;)
skodafa ten gynekolog ked vidi nejaku zarastenu pipinu tak je to na 99% nejaka zena nad 40 rokov a nie 20 rocnu babu
apolonia mas scasti pravdu.....ale proste je to pre neho aj praktickejsie..aj napriklad pred porodom zvycajne vyzaduju aby sa zena oholila...tak asi to ma nejaky dovod
no este ze tvoju oholenu si gynekolog vychutna teda ... mozno si oholim aj hrud ked pojdem obvodnej lekarke aby som na nu nevybalil zarastenu hrud a nebola nahodou zaskocena ... tak ako moja lekarka vidi denne zarastenych muzov tak vidi gynekolog denne zarastene pipiny a ked nieje uchyl tak sa nepozera na to ci je oholena alebo zarastena skor ci je dodrzana hygiena ...
ked ides k zubarovi, mas mat vycistene zuby, ked ides ku gynekologovi,mas byt osprchovana a upravena!
Myslím si že gynekológ je ten posledný, ktorý si na tom zakladá... je to jeho robota a basta, to ako keby ty si bola ja neviem napríklad zubárka a nepomohla by si niekomu len preto že si predtým zapálil cigaretu a smrdí mu z úst !!! Toto ma ako ozaj dostalo
meggy10 uplne suhlasim so vsetkym
este otazocka skodafa1- ty sa holis, ci nie? tam dole
aj ked zas podla tvojho posledneho prispevku teraz si ma dostal do zmateneho stavu :DD