Chlpy: áno alebo nie?!

aluska

ja tvrdim ze zena by sa mala holit stale..a vacsina to tak aj robi..uz len z vlastneho dobreho pocitu...zima nezima...to je jedno...proste sa to tak teraz robi a ked to tvoja neorbi, jej vec..ja nechcem byt chlpata v ziadnom rocnom obdobi a neoznam ziadnu babu, ktora by sa neholila cely rok

skodafa1

ale ved teraz som to pisal v zime to je podla mna ine vtedy chlap teda okrem tvojho a je jasne ze v lete nohy a podpazusie treba oholit

aluska

hej viem...ja to nemam rada lebo mam potom od bozkavania strasne cerveny nos, uplne suchu kozu na perami, ktora ma strasne svrbi a pery tiez
ale neni to to iste ako ked sa neoholi zena...ked sa zena neoholi, tak si skoro kazdy mysli ze je to NECHUTNE...u muza to tak nie je

alzbee

Tak ja som sa raz 9 mesiacov nemohla holit zo zdravotnych dovodov a stacilo mi..uz nikdy viac! ani vtedajsi priatel nebol nadseny :-/ ja sa holim uplne nahladko, ale v podstate len ked mam priatela...inak mi nerobi problem sa aj tyzden alebo dva neoholit, ked viem, ze nikto iny mi ju okrem mna nebude vidiet :D a uz som sa snazila aj pasik si nechat, ale stale mam pocit, ze je daky krivy, tak potom ho oholim :D

aluska

jasne ze mi to vadi..vsade, aj na nohach aj v podpazusi..nejde o to ze nenosim kratke gate a tricka..ale o to ze sa tak necitim dobre, chytim si nohu a pripadam si jak smirgel...a robim to kvoli priatelovi..nemusi ma vidiet zarastenu jak nejaku opicu..asi by mu to ani nepripadalo vzrusujuce
mne sa tiez nepaci ked si neoholi bradu dlho a vyzera jak keby nemal ani na ziletku

skodafa1

to nie len som si myslel ze v zime si nemusite davat az taky pozor ked vam / tebe tie chlpky tak vadia na to ze nemas oholene nohy podpazusie alebo samotnu ...

aluska

skodafa a preco by sme sa v zime neholili?co je na tom?v zime je zakazane holit sa alebo co?ved nie sme zvierata ze musime mat kozuch aby nam nebolo zima...mne su chlpy neprijemne cely rok...