Neviem sa rozhodnúť a preto by som sa chcela spýtať na váš názor, baby holite sa aj na intímnych oblastiach úplne nahladko? A páni, ako to vám viac vyhovuje? :) prosím poradte svojím názorom a skúsenosťami :) Ďakujem !!!
Chlpy: áno alebo nie?!
a aj tak stale pises o tom istom...stale sa len opakujes, ze sa ti paci prirodzena , neoholena zenska intimna cast... vsetci to uz tu o tebe davno vieme :D
skodafa1- neda sa nevsimnut si ta, je tu 50prispevkov a to vacsina len od teba.. musis sa stale vyjadrovat k teme,a j ked si svoj nazor uz daavno povedal!!
skodafa ty si nejaky moc idealista...nie kazdy je jak ty a su chalani, ktori by ma vysmiali..a ani sa im necudujem...aj ja by som sa nasmiala keby vidim taku babu ktora je zarastena jak stara babka a vytrcaju jej chlpy spod gatiek z kazdej strany...a inak teraz som sa oholila...
no to nikdy nevies ak teda s nim neskoncis hned na prvy krat sexom ... mozno by si pri rozhovore s nim vedela dostat z neho co ma rad ... vidis napriklad mne by to nevadilo a pri tejto teme by som ti urcite povedal co mam rad ... takze asi tak ... najprv by som si aspon preklepol co ma rad a ci by mu to vadilo a nedaj inych bud sama sebou a ked ta bude mat rad nebude pozerat na to ci tam mas zarastenu susku alebo vyholenu skratka treba povedat toto som ja ...
no to nikdy nevies ak teda s nim neskoncis hned na prvy krat sexom ... mozno by si pri rozhovore s nim vedela dostat z neho co ma rad ... vidis napriklad mne by to nevadilo a pri tejto teme by som ti urcite povedal co mam rad ... takze asi tak ... najprv by som si aspon preklepol co ma rad a ci by mu to vadilo a nedaj inych bud sama sebou a ked ta bude mat rad nebude pozerat na to ci tam mas zarastenu susku alebo vyholenu skratka treba povedat toto som ja ...
preco si nezalozit svoju temu, mozes preberat s apoloniou jej naivitu, ci s alzbee jej problem neholenia sa..
myslim si, ze nie je dobre odbocit od temy. takto su tu potom len diskusie a chaty, nic k teme..
no ako ja osobne nepoznam chalana ktoremu sa to paci byt neoholena a sudim aj podla kamosiek, ktore sa vsetky holia...a neviem ci by som to riskla zacat si novy vztah s nejakou bujacinou medzi nohami a v podpazusi..chalan by asi zobral nohy na plecia a uz by mi nezavolal