Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nie, nie, žiadne dlhé rukávy (:
www.csfd.cz
a kukni na poslednú fotku dole , tam ich kraaaásne vidno (: ehm, no ale k výstrihom sa tiež moc nevyjadrujem, nemam právo do toho keire kybicovať, keďže,... ehm :D
inko, ooooooo, do dúbravky, tak niekedy sa stavím na kafé, len hm, aby som bola uprimná, za tých 5 rokov čo som v BA, som tam nebola ani raz :D
ojka aj u mňa je každý vítaný:) takže ak by si mala niekedy cestu do Dúbravky, taak daj vedieť
také smaragdové?:) dlhorukávové a hlboký výstrih? a vo výstrihu nič, brekekeke :DD (ja viem, ja vieeeeem nemám čo hovoriť:D )
také smaragdové?:) dlhorukávové a hlboký výstrih? a vo výstrihu nič, brekekeke :DD (ja viem, ja vieeeeem nemám čo hovoriť:D )
no však ja som si hned všimla, že to je taký zmrdík... hmmm, nepáči sa mi :D krpaňa jedna :D aaaaaaale keira má krasne šaty, také tie zelené, neviem, či si ich pamataš :D
oneeeeeeeee, jasné, hocikedy môžeš prísť ku nám pokempovať na izbu, u nás každý vítaný :D
ojka, nenechaj sa pomýliť, keirina sestra je riadny zmrd, však uvidíš neskôr :)
staré dobré intrákové časy, chýbajú mi..bože ticho už, lebo sa ti tam nasáčkujem :D
hej, pozerám, ale dosť mám obavy o psychické zdravie keirinej sestry (((-:
ale bude to v pohode (;
hm, kľud na intráku, kľud na intráku,kľud na intráku,kľud na intráku,kľud na intráku,kľud na intráku, už sa teším :D dúfam že i spolubývajúce pôjde het, aspoň niektoré, a bude to dokonalé ((((((((-: sííííce, je lámavica, takže na okolitých izbách to bude asi veselé, hmmm, a asi aj na chodbách :D
Ok, dakujem za rady:D
pozeráš ho? :)) myslím, že sa ti bude páčiť
psycho? ale kdee, isto máš pokánie? s Keirou?
ojka, to som sa aj ja pýtala samej seba, či dobre vidím... potom prišli ku mne a môjmu milému o trochu mladšie dievčatá, vraj či ich nedfotí
a takú pózu nahodili :DDDD že som mala chuť zakryť frajerovi oči:D
idem si aj ja pred zrkadlo nejakú nacvičiť
jaj ale nehovor toľko o kľude na intráku, lebo ten nápad sa mi začína páčiť:)