Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
oukej, dosť bolo na dnes, tešilo ma - odchádzam, tento týžden vobec ale vobec nie som vo forme, budem sa musieť polepšiť :D
bru noc a pekné sny všetkým aaa peknú nedeľu
baj baj
jasné, že pri tom, už som to dopozerala (;
a ty pri čom plačeš? pri tom filme, ked pozeráš? či teraz momentálne pri niečom inom? :D
och, to aj naši vedia tak,, spýtajú sa, či mám veľa učenia a ja sa už len obratom spýtam, že s čím chcú pomôct :D
z vlastnej ojka :D už keď sa ma sestra pýta "a máš sa na dnes veľa učiť?" tak viem koľká bije
a pri čom si plakala? predsa len to pokánie?
ja tiež plačem :D
inko, hovoríš z vlastnej skusenosti? :D
hmmm, nabudúce si budem musieť už konečne pozrieť aj nejaký film, pri ktorom sa slziť nebude (:
aha, takže nebudete v tej istej dedinke, no ono to bude mať aj svoje výhody :D aspoň ti ho nezavesia na krk z minúty na minútu :D
pfuuuuuu, no tak jej manžel pochádza pár km odtiaľto, ale nežijú tu, byt majú až vo zvolene, takžeeeeeeeee je to dosť od ruky, ale verím, že ked prejde nejaký čas, tak autom kludne prídu všetci k nám, alebo sem tam my ku nim (: nech ten drobec vie, akú super rodinku má :D a ďakujem (:
presne tak, na ostatnom nezáleží :)
tiež im držím palce, nech to majú rýchlo za sebou :))) a tvoja sestra býva s manželom neďaleko vás? ako často budeš mocť malého drobca strážiť, vidieť?
inko, oni sa ešte ani nerozhodli, kto bude krstným rodičom, dokonca ani meno nemajú :D
keby to bolo dievča, tak boli pevne rozhodnutí, ale ujo doktor povedal - nie, nie, bude to kluk - a ešte nevyhútali presné meno pre toho drobca (:
a mne to je fuk, hlavne, nech budú obaja v poriadku a zdravíííí ((:
uuuž?:))) veľmi rýchlo to ubehlo, si pamätám akoby to bolo teraz..keď si tu ujúchala že budeš tetou :)))
a ty bdeš aj krstnou?