Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

no tak v štichu by som ju nenechala :D ale tak už sa to blíži, takto o mesiac by už zo mňa mohla byť i tetaaaaaa ((:

[zruseny1]

:DD aha, tak to je v pohode, keby aj tie hviezdičky pozerala, má viac než 18, môže :D a keby sa stalo to, čo vravíš, hádam by si poasistovala :)))

ojka

inko, ja mám 3 sestry :D malá, tipujem, že už chrní, druhá je vonku, a tretia, najstaršia, nás prišla pozrieť na víkend a okupuje obývačku, na nejakom programe našla nejaký romanticky film :DD a keďže tehotné ženy majú byť v klííídečku, tak do nej rýpať nejdem, ešte by nám tu náhodou porodila predčasne a čo potom :DDD

[zruseny1]

malá pozerá telku? veď na trištvrtine kanáloch dávajú volebné štúdiá a pochybujem že zrovna to by ju zaujímalo...
jedine že by pozerala na joj plus črepiny s hviezdičkou :DDD choď ju radšej skontrolovať :D

ojka

no však teraz ten film ani nepozerám, lebo nemám rada takéto rozkuskovanie filmov, pustím si ho neskôr, ked tu bude v celom baráku kľud, neviem, čo ešte nedrichmú :DD
hm, volebné študio? to ide asi v TV, čo? :D tak tam sa nemám šancu dostať, sestra okupuje obývačku ((-: a teraz je v takom období, že som si zakázala ju psychicky či fyzicky(:DDDD) trápiť, tak ju tam radšej nechám a nejdem pokúšať :D

[zruseny1]

ach ojka, toto mi ani nehovor, radšej ten film vypni a pozri si ho, keď budeš mať kľud, on si to takto nezaslúži..keď chceš mať niečo pustené, daj si volebné štúdio so Zlatkou... dneska má ale nadýchaný účes! :D

ojka

som rozhoršená, POHORŠENÁ, to čo čo čo čo to? :D
inko, ty nejak vystrkuješ rožky :D
pozerám to tak kúskovito, lebo sem tam tu vbehne sestra do izby, sem tam čosi naši chcú a pod, ... :D
pch, že nahlasovať adminovi, no jak tá inko vyskakuje, tssssss....

[zruseny1]

počúvaj a ty ako pozeráš to pokánie? to musíš sledovať nerušene, takže vypínaj zdravie a vychutnávaj si film:) zápletok tam bude až až, tak nech ti nič neujde :) a keď sem ťukneš, nahlásim ťa adminovi, pekne pozeraj:)

ojka

inko :D ty len na oplzlosti myslíš, dnes ste tu všetci nejakí rozkokošení :D
ale inak ďakujem za povolenie (-:O

[zruseny1]

nemôžem :D ojka nemôžem :D
hmmm...Puss in Boots...ojka, len či to nebude nakoniec niečo oplzlé :D
jaaaasne ja ti to schvaľujem, daj sťahovať