Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale prefrčala okolo mňa :D aspon niečo, pretože na pódium išla chodbičkou, tkorá bola vyhradená pre nás vipkárov a zrazu len vidím žee aháá ako nenápadne si vykračuje a za ňou tlupa veľkých ujov:)
ano presne pod VIP papučou som, aj mi to tak vyhovuje, masovky nemusíme
ja som ho tiež predtým veľmi neregistrovala a už vôbec som netušila že to on je tá veľká čarovnosť :D
inko tak aj ja chcem vIP, ale to tam potom budem asi sám z našich:-)))
ojka ani ja som nechcel ísť a prehovorili ma. tak som sa obetoval a pôjdem tam:-)))
inko, no lebo oba linky, čo som sem dnes večerom hodila boli zo smetiarskej tematiky (-:O ale také milé...
to súhlasím, incheba je obrovská, takže tam bude dosť priestoru, aspoň ja mám taký pocit z predchádzajúcich akcii (:
inko, onéééé, tak to sa tam tá darinka moc neohriala, asi ste slabo tlieskali :D fuha, som si myslela, že tam bola dlhšie... hmmm....
inak, ty si pod takou VIP-papučou? to je podarené :D
a čo sa týka toho spirita, tak kým nebola tá lamavica a vtedy niekedy i slávik, tak som nemala ani šajnu, že niekto taký i existuje (-:O hej, viem, som strašná, a je to hrozný prehrešok voči hudobnému svetu, brekekeeee
prečo na smetiarov? niečo mi ušlo? :)
však aj to musí niekto robiť :)))
ojka aaale kde, 6 piesní, pol hodinka a razom bola fuč...zato ten Trkvas tam bol dlho, ja som nechapala, ľudia boli z neho na prášky, totálne, nečakala som, že toľko ľudí je z neho namäkko:)
David, ja som mala v starej tržnici (Vďaka Bohu) VIP, priestor hore bol poloprazdny, vlastny bar, wecka, žiadna tlačenica
a dolu pod nami sa tlačilo 2000 ľudí, no nechcela by som:)
ale tu v inchebe ti stačí aj klasický lístok, tam je priestoru dosť :) ja by som tiež brala klasický, ale dostala som pokyn, že pokiaľ chcem niekam ísť, tak jedine s VIPkom, čo už, musím poslúchať :D
david :D ehm, nie, nie som nejak špeci zaťažená na smetiarov :D
nooo, a čo sa týka VIP-iek, tak to ti skôr poradí inko :D
aaaa, nie, nepôjdem (: zábavy tam bude dosť i bezo mňa, a ja si nejakú tú svoju tiež nájdem (:
oji ty si nejak na smetiarov?;-)
poď na lámku, ja idem tiež len preto, že je to posledná akcia.
prepáčte milé dámy, už budem umiernený:-)
na lámku sa chystám, ešte nemám lístky, ale v pondelok ešte snáď nejaké budú. Aký je rozdiel medzi tým VIP, lebo mi spolužiak prizvukoval, že si mám kúpiť ten za 6,99, nie ten drahší, tak teraz neviem, o čo prídem, keď kúpim klasický.
no ty si zlatá, že ma nebudeš znásilňovať :D
a jak dlho vám vlastne tá Dara zaspievala? aspoň hodinku, hodinku a pol? (: