Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, ten film pokánie, to je riadna psychotina zo začiatku, uuuuf....
daviiiiiiiid, však ja teba nenapomínala :D ja som len skonštatovala, že k jakej zaujímavej téme ste sa s inko dopracovali :D
zasa neber tak vážne všetko, čo tu zapotím (-:O
ako zase? a kto ťa napomínal? :D
inko, to čo máš za ehm, (pardon) "trhnuté" splužiačky :D
nooo, nezlomíte, ja to fakt vidím tak, že mi bude najlepšie asi na intraku, resp. na nejakom kľudnom mieste (-:O
david, to ty ako frajer sa ideš autom vyvážať? však si od BA, tak toľko by si si už nejaký nočák predsa počkal, nie? (:
* dvadsatdva nula nula
david fiha :) len aby si potom nebol dobrým adeptom na taxikára opitých spolužiakov:)
J111 onania nie je sex.. ďalej to už rozpitvávať nebudem, lebo zase budem napomenutý:-)))
ojka kukaj :D "ešte ani dvadsať nula nula nie je a už tu také téme preberáte" :D a to sme ešte nevedeli, čo J111 zapotí :)
uh..ja si netrúfam odpovedať :DD
Neviem, ci mi poradite. Ja som si o jednej online kamoske myslel, ze ked je panna, ze je cista jak lalia. No jeden mi nasiel temu, ze onanuje, ale chce s tym prestat. Moze panna onanovat? Sex chce mat pritom az po svadbe. A onania nie je sex?
Prepacte, ze vas otravujem takymito vecami.
ale tak šatňu nepotrebujem, keď idem autom, ani bar, keď idem autom:-) ale tak vipku kúpim:-)
David, tak aj s VIPkou môžeš byť medzi nevipkármi, navyšu budeš mať vipkársku šatňu a vlastný bar, čéče :D
ojka takže ťa nezlomíme?
ale keď nad tým tak rozmýšľam, zase sa pozerať na tie šalené decká, napoly vyzlečené...moje spolužiačky si doniesli na przutie letné lodičky, prvé čo bolo - smer záchod a fotenie sa o zrkadlá, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr v tom momente som chcela byť doma:D