Prečo ešte nespíte?

Marylin

ako vravime slepa zavist nemaju s toho nic zavidia ti a urcite ti chceli aj uskodit recami vselico vsak stare zeny maju najviac podrezany jazyk ale to je uz za tebou hore hlavu a mas prilezitost sa ukazat v novej praci

leerka

ojka ved ja sa nd tym nerozculujem ..len ma to dost ako zaskocilo ..lebo vies, keby mi to aspon do oci povedali.lebo ja rada hram cistu hru .. ale oni ocividne nie .. ja nemam problem, povdat aj takejto zene svoj nazor na nu .. len asi by to neskoncilo dost dobre .. lebo ja ked sa rozohnim.tak to je konec :-)

ojka

leerka máš k tomu fajn prístup :D na tomto príspevku od teba Dnes 01:55 som sa dobre pobavila, som si to začala predstavovať :D

Marylin

ako vravime slepa zavist nemaju s toho nic zavidia ti a urcite ti chceli aj uskodit recami vselico vsak stare zeny maju najviac podrezany jazyk ale to je uz za tebou hore hlavu a mas prilezitost sa ukazat v novej praci

leerka

tak on sa o mne vyjadril, ze som sebavedoma, cielavedoma, sikovna a mam dobre nazory a postoj k zivotu ... takze to asi oni nemozu pradychat .. a ze si myslel, ze take neexistuju uz :-DD

ojka

datelinka, možno to raz aj Denza napadne, nebolo by to naškodu (;
leerka hmm, no tak 40-50 ročné dámy, tak takým sa hovorí miestne klebetnice (: dufam,že ja do niečoho takého nikdy nedorastiem (-:O ti vravím, ty si odišla, niekto iny príde a oni si zas niečo najdu, to je jednoducho v povahe človeka (; nad takým niečím sa ani nerozčuluj ...

datelinka

aj tak zavist. aj ked su uz starsie. :-)) prave preto, ze si mlada, krasna, pritazliva. urcite aj cielavedoma, sikovnejsia :-)) tak ked nedopraju, nech zavidia.

leerka

datelinka dakujem .. tak teraz uz mam na salame .a v pondelok pojdem do prace a takitso budem mat max. na salame .. a just sa tam budem bavit s nim ..nech ich aj roztrhne ..este keby som bola taka tak na konci mozem spomneut..a co sefe, to vino kedy dame, hm? to by sa tam asi poskldali z toho ...

leerka

tak ale ja nemozem za to, ze je pravda, ze a mi paci a asi je to aj opacne ..ale nic sme nedavali najavo .. kazdy sme si stale robili pracutak ako sme mali .. cize nevem o mali za problem .. a bude to takto urcite lepsie ak ja budem mat inu praco ..ak sa teda nahodou budeme stratavat ... lebo inak by sa o tom tak nenormalne hovorilo, ze by to ani pekne nebolo .. len viete ja to nechapem, ze keby to hovorili baby v mojom veku..tak est to pocopim, ze zavist .. ale ked to hovorili stare okolo 40-50rocne zeny ..no co z toho maju?

datelinka

marylin, vezmi denza a zacnite spolu odvykat od fajcenia :-))) ale mam taky dojem, ze on ani nechce prestat :-((