Prečo ešte nespíte?

Marylin

no jasne ze sme inde len s jednym rozdielom ze som vydata a on nie a nema ani priatelku neviem taky zvlastny mi pripada sem tam napise ako sa mame a ja jemu nejak nechcem moc s nim komunikovat je to troska zlozite a co BA?

lleilla

marylin do BA som sa rozhodla ist,uz tento vikend,sice len do nedela,ale o to sa viac tesim a k byvalemu ak komunikujete spolu,tak na sms by som nic zle nevidela,potesi sa,mozno zaspomina,ved dnes ste uz asi obaja uplne inde

Marylin

no a kam ides?Tak ja este nemam nic spolieham sa na chlapa ze pride koncom tyzdna a ked nie tak som sa pre istotu poistila hmm v nedelu mikulasa byvali ma narodky mam mu napisat?

Marylin

barmanka uctovnictvo ale do skolky ho nedam je maly a chcem si ho uzit kym je maly ked bude velky uz to nebude take a uvidime.

sage

marylin, vsak maly ma dva a pol, dobre pamatam? vsak od septembra moze kludne do skolky. ja som mala najprv opatrovatelku od malinka, teraz je uz dietatko v skolke. teda dnes nie.:-)

ojka

ja inak ale tiež nemám rada, ked "nejde všetko podla planu" a neviem čo sa deje, a tá bezmocnoť, no čo, ako vravím, to zmenit nevieme (;
ja mám teraz tyžden na to, aby som vypracovala jeden projekt z učtovníctva, ale je toho dost, tak musím byť pilná ako včelička(;
a keby si chcela ist externe, tak akým smerom ťa to taha? ekonomika? psychologia? pedagogika? ....

Marylin

vsak jasne ze to nezmenim ale toto s celeho srdca neznasam aspon mi mohol zavolat vsak ma namna cislo. No uvidim ale naladu mi nepokazi takze tak a ty ako ojka ta skola co? Ja som tiez rozmyslala ist do skoly externeale musim sa poradit s manzelom bude to asi tazke do skoly je maly tam ho urcite nedam a nemam tu nikoho kto by mi mohol s nim pomoct ak uvidime mal by prist koncom tyzdna tak sa necham prekvapit