Prečo ešte nespíte?

Marylin

to je na dlhe rozpravanie mam zlu povahu nedavam si servitku pred usta tak zato som sama a je mi dobre mam klud a leerka sneh je oproti tomu co je na orave nic.

leerka

no len tu je ten problem, ze ja byvam na dedine a to hovori tym padom za vsetko ze? este ze to mam kusok do prace .. autom asi minut a peso tak max polhodku

datelinka

no to teda hej, treba si zvyknut na spravanie sa auta na kazdom povrchu a ono to trochu trva. ale zas v meste zvyknu byt cesty v poriadku, aj ked sneh vzdy cestarov prekvapi :-)) to pozname...

leerka

datelinka..no je pravda z eniektore veci mohol napisat inak ..ale ano , asi sa vyspal na to a uznal ze asi nejednal moc prijemne .a dnes to uz napravil..teda ked mi volal a pisal .a teraz mi zase pise

no a sneh radsej nie ..toho sa bojim, ked budem musiet ist autom ... :-((

datelinka

inak, s tym zlym pocasim ma trochu deprimujete :-)) u nas bolo dnes naaaadherne, naozaj. tak sa "tesim" co nas caka zajtra. to uz radsej nech sneh pride ako taka slota :-(

datelinka

leerka, nedopadol dobre vas rozhovor, teda pisanie v noci? nie nadarmo sa vravi, ze rano je mudrejsie vecera :-))
marylin, a preco teda nekomunikujes s nikym, ked sa citis osamelo? ja ked som sama, som s telefonom v ruke a dva polhodinove telefonaty mi pomozu, vystacia na cely den :-))

Marylin

tak ja som si nedala nicim pokazit den venovala som sa naplno malemu ked je zle pocasie a tak no dufam ze zajtra tiez budem ok no uvidime nemal by ma nik vytocit lebo som sama a iba s milym volavam s nikym inym nie a vy ako?

leerka

datelinka, tak den sa dal .. len to pocasie je hrozne ... ved skoro cely den u nas prsi ..a teraz leje ako z krhly ... som zvedava dokedy bude taketo pocasie ... j som si na chvilku zdriemla ..a ako vidim, tak asi tak lahko zase nezaspim