Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
leerka, no však to je dobre, tak zachvilku šup šup pod perinu... treba dospavať (;
a mna uz ten spanok lame teraz riadne ... asi to o chvilu zabalim .. ved ani nevnimam
ahojte všetci (:
lleilla, tak to si píš, že budeme makať, mám jeden projekť o týžden odovzdať, ale moc sa mi do toho nechce a celé to ide nejak pomaly, ale tiež si chcem chvilku urobiť volno, možno na trhy zajst tento alebo buduci tyžden zajtsť, ked bude nejaké lepšie počasie... treba si predsa oddychnut aj nejak (: a samozrejme musím ešte nejaku "cucu" kupiť, na Mikuláša (;
leerka, no neviem prečo, ale neviem o žiadnom človeku, čo by sa tu dobre vyspal,... ozaj sííííce...
....nexus...ako sme dnes spali? (:
no neviem a kde su tie trhy?Ze by som isla s malym?Mozne to je a ja niekam ta pozvem nexus ako by som mala nieco balit sranda ze sa mozno uvidime a nebudeme sa poznat dost to je zaujimave?
ahojte baby .. tak ja som tuto noc spala asi tak 3 hodiny, nemohla som zaspat vobec..az nakoniec o neakej tretejrano som zaspala .a uz aj som musela vstavat .. a tak vonku lialo, a este aj teraz leje, ze sa mi ani nechcelo vstavat z postele ... nuz ale v noci som este pisala spravy s exsefom .. a ako trosku ma vytocil a neak to bolo cele na chuj a.. tak som si povdala, ze kaslem na to, ani sa mu nebudem ozyvat ..a dockala som sa .. napisal mi dnes na obed prvy .sice iba ,ze ako v praci? ale aspon nieco .... nuz a v novej praci je to v phode..teda zatial .. dnes som robila neake uctovnicke veci a este aj na zajta mi ostala neaka praca, lebo uz som nestihla dokoncit .....
leila, to je mozne... :)
marylin, mozno sa ti ujde.,...nieco zabalim :) stretneme sa na trhoch? :)
no tak to ti zelam pekny vikend s priatelom a s tym kamaratom si necham prejst hlavou tak ja som velmi zvedava ci ten moj pride domov aspon na vikend by mohol no uvidime a ty s ojkou pekne si robkajte pracu aby ste cez vikend nestresovali.
Chapem Marylin,ak citis,ze nechces,tak nenapis,ty jedina vies,co bolo a ako je to teraz,do nedele si rozmyslis este.V Ba mam priatela,tak ma ukecal,nech pridem,ze po vianocnych trhoch pokukame a prijemny vikend si spravime,ale teda s ojkou budem musiet tiez do piatku makat,aby som si potom mohla dva dni volne pre nas ukradnut