Prečo ešte nespíte?

ojka

ja inak ale tiež nemám rada, ked "nejde všetko podla planu" a neviem čo sa deje, a tá bezmocnoť, no čo, ako vravím, to zmenit nevieme (;
ja mám teraz tyžden na to, aby som vypracovala jeden projekt z učtovníctva, ale je toho dost, tak musím byť pilná ako včelička(;
a keby si chcela ist externe, tak akým smerom ťa to taha? ekonomika? psychologia? pedagogika? ....

Marylin

vsak jasne ze to nezmenim ale toto s celeho srdca neznasam aspon mi mohol zavolat vsak ma namna cislo. No uvidim ale naladu mi nepokazi takze tak a ty ako ojka ta skola co? Ja som tiez rozmyslala ist do skoly externeale musim sa poradit s manzelom bude to asi tazke do skoly je maly tam ho urcite nedam a nemam tu nikoho kto by mi mohol s nim pomoct ak uvidime mal by prist koncom tyzdna tak sa necham prekvapit

ojka

ja som vstavala okolo šiestej, fiha, ale šikovná si (: a nenechaj si od toho chlapa pokaziť naladu, možno ho niečo zdržalo, uvidíš (: Už to aj tak nezmeníš...

Marylin

tak ja od nejakej pol 7 nespim nechcelo sa mi tak som si poupratovala,navarila atd..ako domaca zienka a cakam na jedneho kuriera ktory mal mimochdom prist nieco po 8 a je nieco pred 12 ked dojde tak ho kopnem do R.... a maly sa mi hra tak mam more casu.

ojka

marylin, si môžme ruky podať, tiež som najlepšie nespala, stale budila. Ja som bola doobeda už aj v škole, teraz mam chvilku volno a poobede bežím zas. A krasne som aj zmokla, neviem k čomu mi bol dobrý ten daždnik :D

Marylin

ahojte tak asi mam dobru naladu neviem budem sa snazit vonka prsi tak budem asi cely den doma s maly a vy ako ja som akosi zle spala stale som sa budila

ojka

jéééj, vy tu máte všetci drobatka malunké (: no však uvidíš, jak ti to bude potom vychadzať, ked sa nedá, tak sa nedá, hlavne aby to zdravíčko bolo (;

datelinka

ojka, ja mam :-) drobatko malinke. len sopli a kasle zatial. dufam ze nic horsie :-((
ja som chcela ist darovat halvne kvoli tomu, ze bola dnes v praci mobilna odberova jednotka. do fakultnej sa mi nechce ist :-(( uvidim. vsak v januari zas budu brat v skolke. ale ktovie ci zas dovtedy nbudeme mat chripku alebo co. :-)

ojka

krásny upršaný deň vám všetkým prajem, po takmer prebdenej noci (;
datelinka, aj ty maš dieta? kolko má rokov? (: hm, dufam,že na neho chripka nelezie.... krv pôjdeš teda darovať inokedy (; určite bude ešte príležitosť (:

datelinka

ako ste spali? ja hrozne, prerusovane celu noc. dieta mi kaslalo uplne celu noc, asi v 5-minutovych intervaloch. a tak som ostala doma :-(( to je nanic robota, ani darovanie krvi, ani ziadna produktivita :-((