Prečo ešte nespíte?

ojka

ja som vstavala okolo šiestej, fiha, ale šikovná si (: a nenechaj si od toho chlapa pokaziť naladu, možno ho niečo zdržalo, uvidíš (: Už to aj tak nezmeníš...

Marylin

tak ja od nejakej pol 7 nespim nechcelo sa mi tak som si poupratovala,navarila atd..ako domaca zienka a cakam na jedneho kuriera ktory mal mimochdom prist nieco po 8 a je nieco pred 12 ked dojde tak ho kopnem do R.... a maly sa mi hra tak mam more casu.

ojka

marylin, si môžme ruky podať, tiež som najlepšie nespala, stale budila. Ja som bola doobeda už aj v škole, teraz mam chvilku volno a poobede bežím zas. A krasne som aj zmokla, neviem k čomu mi bol dobrý ten daždnik :D

Marylin

ahojte tak asi mam dobru naladu neviem budem sa snazit vonka prsi tak budem asi cely den doma s maly a vy ako ja som akosi zle spala stale som sa budila

ojka

jéééj, vy tu máte všetci drobatka malunké (: no však uvidíš, jak ti to bude potom vychadzať, ked sa nedá, tak sa nedá, hlavne aby to zdravíčko bolo (;

datelinka

ojka, ja mam :-) drobatko malinke. len sopli a kasle zatial. dufam ze nic horsie :-((
ja som chcela ist darovat halvne kvoli tomu, ze bola dnes v praci mobilna odberova jednotka. do fakultnej sa mi nechce ist :-(( uvidim. vsak v januari zas budu brat v skolke. ale ktovie ci zas dovtedy nbudeme mat chripku alebo co. :-)

ojka

krásny upršaný deň vám všetkým prajem, po takmer prebdenej noci (;
datelinka, aj ty maš dieta? kolko má rokov? (: hm, dufam,že na neho chripka nelezie.... krv pôjdeš teda darovať inokedy (; určite bude ešte príležitosť (:

datelinka

ako ste spali? ja hrozne, prerusovane celu noc. dieta mi kaslalo uplne celu noc, asi v 5-minutovych intervaloch. a tak som ostala doma :-(( to je nanic robota, ani darovanie krvi, ani ziadna produktivita :-((

datelinka

leerka, neviem ci je to vekom, ale aj ja som od isteho casu dospela do takeho stavu, ze som sa pozerala na vsetky dolezite otazky az prilis realisticky. dokonca mi je obcas vycitane, ze som az skodlivo racionalna a prv ako by som sa mala podvedome riadit citmi, sa zacnem vedome riadit rozumom.
:-((
ja sama mam ale pocit, ze je to tak spravne, mozno je to moje mylne presvedcenie. mam ale iste zodpovednosti a tak vyhrava rozum nad citmi.
dufam ze je to aspon trochu zrozumitelne :-))

leeerka

datelinka, nie nedokla si sa ma vobec ..preco mas ten pocit ..len uz nevidim zivot tak ruzovo.v podstate som ho nikdy ani tak nevidela .. len som realistka ...