Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
marylin, ved nám nekazíš naladu (: len rozmýšlame ako sa to dá vylepšiť, ale tak ak už ideš, tak bru noc (:
prave ze mam velky byt a ked aj niekoho stretnem tak sa pozdravia a nemaju zaujem nejak komunikovat tak sa im tiez nebudem pchat do riti a s malym som kazdy den vonka ale nebudem vam kazit naladu. pa pa
prave ze mam velky byt a ked aj niekoho stretnem tak sa pozdravia a nemaju zaujem nejak komunikovat tak sa im tiez nebudem pchat do riti a s malym som kazdy den vonka ale nebudem vam kazit naladu. pa pa
leerka,ahooj (: a na aký film? nezabudol ťa rano šéfko zobudiť?
možno by to veru chcelo nejaku to spoločnosť, vyjst si niekde naprechadzku, poprípade spoznat tych susedov, no ja neviem, jednoducho treba začať nejak žit a nebyt stale len zavreta medzi 4 stenami len so svojím synčekom
haloo baby, tak ja som az tera prisla oficialne domov .. po praci ked som uz bola v aute mi volal sef... resp teraz uz byvaly sef a pozval ma do kina ...tak sme boli ... :-)) no tak som zvedava co bude dalej
mam auto a suseda som zatial iba jedneho videla co tu byvam 3mesiace ja neviem asi som dlho sama alebo ja fakt neviem
a nevies ako?
a nevies ako?
marylin, co ta moze tak dlho drzat zla nalada? vsak si uzivaj s malym pekne dni. :-) sef ta nenastve, kolegyne a kolegovia tiez nie, zeby v elektircke niekto? alebo ohovaracna suseda? :-))