Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
marylin, vsak sa opytaj priamo v lekarni, zrejme je to kandidova infekcia, bezne sa to objavuje u cmulajucich deticiek :-) existuje sprej do pusy candibene, niekedy sa daval aj boraxglycerin, ale staci skusit aj vytierat pusu s latkovou vreckovkou namocenou v prevarenej vode s rozpustenou lyzickou sody bikarbony.
malicko ale ma
ma tam biely povlak?
nejake nezdravoty ja neviem moj maly to mal ked bol malinky a ja som si to vsimla dneska ja to mam ale neviem s coho?
marylin, vytieranie pusy kvoli comu?
tak ked sa zoznamim nahodne tak v pohodeale myslela som to trochu osobne co sa tyka rodiny ale aj tak je mi tak dobre ako by som sa mala zas s niekym hadat ozaj koceny a da sa kupit v lekarni volny predaj nejaku vodicku na vytieranie ust?
marylin, ja som rovnaka ako ty.. tiez si nedavam servitku pred usta a preto ma vela ludi nemusi..ale kto ma pozna, ten vie, aka som
datelinka ..no len keby to bola aspn prechadza po meste ..ale to je cesta medzi dedinou a mestom a tam hrozne fuka..kedze su z onoch stran polia ... ale je tam v pohode chodnik .. siroky aj dalej od hlavnej cesty ..
to je na dlhe rozpravanie mam zlu povahu nedavam si servitku pred usta tak zato som sama a je mi dobre mam klud a leerka sneh je oproti tomu co je na orave nic.
a leila uz aj zmizla? nepochvalila sa, aky mala den? ojka studuje, alebo spi, alebo maju nejaku izbovicu, chodbovicu, alebo inu pijavicu na internate? :-))
leerka, tak to je potom super, ked napadne sneh, das si peknu, no dajme tomu 40-minutovu prechadzku po vrzgajucom snieziku peso do prace :-))) ej, tie licka vystipane a vymalovane do cervena si viem predstavit :-)
marylin, si si ista, ze ti je tak dobre? lebo niekedy posobis trochu zarmutene. ja viem syn je syn, ale potrebujes aj spolocnost dospelych, a tym nemyslim len partnera. ale mozno ste len kratko na novom mieste. na jar, pri prechadzkach, v parku, alebo kdekolvek, urcite stretnes mamicky s detmi v podobnom veku a skamaratite sa.