Prečo ešte nespíte?

Marylin

mam to ja a nie maly skor som si to vedela kupit na orave lebo ked tu zajdem taksa namna pozeraju ako na mimozemstana co to vlastne chcem ale zajtra tam zbehnem mam to kusok

datelinka

marylin, vsak sa opytaj priamo v lekarni, zrejme je to kandidova infekcia, bezne sa to objavuje u cmulajucich deticiek :-) existuje sprej do pusy candibene, niekedy sa daval aj boraxglycerin, ale staci skusit aj vytierat pusu s latkovou vreckovkou namocenou v prevarenej vode s rozpustenou lyzickou sody bikarbony.

Marylin

nejake nezdravoty ja neviem moj maly to mal ked bol malinky a ja som si to vsimla dneska ja to mam ale neviem s coho?

Marylin

tak ked sa zoznamim nahodne tak v pohodeale myslela som to trochu osobne co sa tyka rodiny ale aj tak je mi tak dobre ako by som sa mala zas s niekym hadat ozaj koceny a da sa kupit v lekarni volny predaj nejaku vodicku na vytieranie ust?

leerka

marylin, ja som rovnaka ako ty.. tiez si nedavam servitku pred usta a preto ma vela ludi nemusi..ale kto ma pozna, ten vie, aka som
datelinka ..no len keby to bola aspn prechadza po meste ..ale to je cesta medzi dedinou a mestom a tam hrozne fuka..kedze su z onoch stran polia ... ale je tam v pohode chodnik .. siroky aj dalej od hlavnej cesty ..

Marylin

to je na dlhe rozpravanie mam zlu povahu nedavam si servitku pred usta tak zato som sama a je mi dobre mam klud a leerka sneh je oproti tomu co je na orave nic.