Prečo ešte nespíte?

ojka

hm, tak ten tvoj šef, tak to je fakt človek s tymi "spravnymi" ľudskymi hodnotami... /-: ten by sa mohol kapáánek zamysliet nad sebou, hihi
teeeda, nachvilku vás tu nechám cez den samých a vy všetci pospite :D ale tak veru treba,máte moju pochvalu, spať sa veru má ... (;

datelinka

pruser nie, vsak mam den ospravedlneny, ze som s dietatom u lekara. ja mam sefa antifeministu, ten diskriminuje, najma postojom, ale aj hodnotenim. ten sa uz viackrat vyjadril, ze tam zeny nemaju co robit, ze uz zenu neprijme, aby mu na matersku odisla, alebo s detmi marodovala.... ale ja som fakt, okrem dovolenky len cca 5 dni aj to nie v kuse vymeskala. a voci mne ma taky zvlastny respekt, to viem, aj kolegovia mi vravia, ja som totiz dost asertivna, poviem si, co sa mi nepaci. ale aj tak viem, ze je nevyspytatelny. problem nemam, vsak na osetrenie u lekara mame narok zo zakonnika prace. ide len o to, ze ak sa mu to bude hodit, bude to zase a zase spominat. nie pred zenami, pred muzmi. a to je dost neprijemne. ale inak pohoda, ja sa dost zbytocne trapim vecami, ktorymi by som nemusela prikladat az taku vaznost :-((

ojka

datelinka, no jo, čo človek, to iné prekvapenie (; ale však pruser by hádam nemal byť žiadny nie? (: tak dufam,že malemu bude len lepšie a lepšie (: dnes je tu nejak tichšie, či to sa len mne zda? (-:O

datelinka

aki spachtosi? :-)))
ojka, vdaka, sopli este, ale kasel uz nebol taky. ono az v lahu sa to prejavi naplno, ale zatial, poklopem, je tisko :-) ale zajtra pride mama, tak ja sa mozem nerusene venovat praci. taky zvlastny prikaz prisiel od sekretarky, neviem ci sa sef po mne prilis nezhanal :-(( rano sa dozviem :-( ale ospravedlnena som bola. u neho clovek nikdy nevie, co sa v nom ukryva.

ojka

ahojte všetci spachtoši (:
nexus , 5 hodin? ved to je parada (; mám len ja alebo aj ty ten pocit, že sa to u teba zlepšuje?
marylin, tak učtovnictvo? aj ja niečo také študujem, ... (;
datelinka a malemu je už lepšie?

datelinka

ano a ja asi idem popracovat trochu, ked som dnes nebola v robote :-) nejako sa mi teraz nechce spat. uz som asi presvihla tu pravu chvilku :-)

Marylin

mam to ja a nie maly skor som si to vedela kupit na orave lebo ked tu zajdem taksa namna pozeraju ako na mimozemstana co to vlastne chcem ale zajtra tam zbehnem mam to kusok