Prečo ešte nespíte?

datelinka

no, ojka, nie si daleko od pravdy, ked mam poloprazdnu pracku, tak periem aj veci, ktore sa len raz aj to len zlahka obtreli o nas :-)) niekedy si vravim, ze som šiši, prat este vonave veci od posledneho prania, ktore boli ledva raz oblecene :-))

ojka

to ma len tak napadlo, ked mi červený panačik menom Miro padol do oka, ked som tu listovala (:
datelinka, nie že tam potlačíš aj čisté veci,keby ti nahodou chybovalo :D

datelinka

ja neviem ani, ojka, vsak sa opytaj priamo v pripomienkach :-)) najprv boli dvaja - andreja a miro tusim, teraz su asi len andrej a macca :-)

datelinka

je piatok vecer, dobre ze su niekde inde, ako pri pocitaci :-) ja idem triedit pradlo a dam do pracky :-)v noci sa najlepsie perie :-)
tak beham po byte a snorim, co by som este mohla natlacit do bubna :-))

datelinka

ja by som chcela aby bolo tak vela snehu ako nepamatam ktoru zimu, ked som vytiahla bezky a isla sa pokorculovat na cyklisticky chodnik. zabehala som vtedy nejakych 5 km, vymrzli mi licka ahned mi aj lepsie chutilo :-)) a nebolo treba ani do lesa chodit. :-)
na zjazd teraz nemozem, co keby som zlomila nozku ...

ojka

hej, to mám odsledované, oni maju vždy sviatky na bielo (: asi si to vedia "vybaviť" ja si už ani nepamatám, kedy bol u nás postavený naposledy taký riadny snehuliak (; minulý rok nasnežilo síce tiež, ale až po vianociach, to už nebolo ono...

datelinka

aj ja by som chcela biele. jedny si pamatam, ale to uz bolo davno, bielucky vrzgajuci sniezik a vlocky trblietajuce sa vo svetle a nadherna vona ihlicia, vianoc, kolacikov a cerstveho vzduchu :-)
... a relacia ma nazov snivajte s nami :-))).
toto uz bolo davno, ale si vsimni, ked maju pravoslavni vianoce, na zaciatku januara, vzdy im nasnezi :-(( bud maju protekciu tam hore, alebo oni maju ten spravny kalendar :-))

ojka

nezmokla, nezmokla, ale prituhuje veru trochu už, rokavičky som mala, čapičku(: ja by som chcela biele Vianoce (: aspon u nás doma (-:O