Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no, ojka, nie si daleko od pravdy, ked mam poloprazdnu pracku, tak periem aj veci, ktore sa len raz aj to len zlahka obtreli o nas :-)) niekedy si vravim, ze som šiši, prat este vonave veci od posledneho prania, ktore boli ledva raz oblecene :-))
to ma len tak napadlo, ked mi červený panačik menom Miro padol do oka, ked som tu listovala (:
datelinka, nie že tam potlačíš aj čisté veci,keby ti nahodou chybovalo :D
ja neviem ani, ojka, vsak sa opytaj priamo v pripomienkach :-)) najprv boli dvaja - andreja a miro tusim, teraz su asi len andrej a macca :-)
je piatok vecer, dobre ze su niekde inde, ako pri pocitaci :-) ja idem triedit pradlo a dam do pracky :-)v noci sa najlepsie perie :-)
tak beham po byte a snorim, co by som este mohla natlacit do bubna :-))
inak, možno sa spýtam blbosť, ale tu na zdraví su traja admini? (-:O
hm, no my o snehu a snehu nikde ako ako sa tak dívam ani ostatní tu nie su (:
ja by som chcela aby bolo tak vela snehu ako nepamatam ktoru zimu, ked som vytiahla bezky a isla sa pokorculovat na cyklisticky chodnik. zabehala som vtedy nejakych 5 km, vymrzli mi licka ahned mi aj lepsie chutilo :-)) a nebolo treba ani do lesa chodit. :-)
na zjazd teraz nemozem, co keby som zlomila nozku ...
hej, to mám odsledované, oni maju vždy sviatky na bielo (: asi si to vedia "vybaviť" ja si už ani nepamatám, kedy bol u nás postavený naposledy taký riadny snehuliak (; minulý rok nasnežilo síce tiež, ale až po vianociach, to už nebolo ono...
aj ja by som chcela biele. jedny si pamatam, ale to uz bolo davno, bielucky vrzgajuci sniezik a vlocky trblietajuce sa vo svetle a nadherna vona ihlicia, vianoc, kolacikov a cerstveho vzduchu :-)
... a relacia ma nazov snivajte s nami :-))).
toto uz bolo davno, ale si vsimni, ked maju pravoslavni vianoce, na zaciatku januara, vzdy im nasnezi :-(( bud maju protekciu tam hore, alebo oni maju ten spravny kalendar :-))
nezmokla, nezmokla, ale prituhuje veru trochu už, rokavičky som mala, čapičku(: ja by som chcela biele Vianoce (: aspon u nás doma (-:O