Prečo ešte nespíte?

ShaulaThalit

ojka: jasne, to chapem... ja bezne chodim tak okolo druhej tretej spavat...
Preco vlastne nespis?
Ja nedokazem spat preto, lebo v noci pocujem buchotanie a rozne zvuky, a proste.... vsetko je take dost divne, abnormalne.

datelinka

bingham, len skus hodit gulu a zacne paradna gulovacka :-) aby na teba nespadol cely snehuliak :-) alebo aby ta nezahrnul snezny pluh....
shaula, vsak este nie je noc. preco by sme mali spat? este je len neskore popoludnie :-))) buntosit budeme az po jednej :-))) vsak ojka?

bingham

ojka ja ti dam takeho loptosa.....za to ta nebudem setrit s tou gulou :P

No a to mi je jasneeeeee ze ma setrit nebudu...., ale ani ja ich ha :DDDD

Datelinka...tak sa mi to paci :)))

ojka

ahoj ShaulaThalit, tu sa klasicky v noci nikdy nespí... ((-: skoro (-:O no ja zatial nespím, lebo táto hodina ešte pre mna nepredstavuje tu moju nočnuuuu (:

ojka

datelinka, tak sku chvílu počkať, kym sa ti nazbiera riadne (: či chceš mať voňavo vonavé oblečenie? (;
bingham, ty loptoš... to chcem teda vidieť, jak nás ty zguluješ (: inak, stráž si poctivo tu 2000, lebo nezainteresovaný ti ju šetriť určite nebude :D

bingham

Dateliiiiinka :)))

pekne odpocitavanie(ale po 142 si skoncila...preco ??? :DD)....hmmm a vidim ze tvoja autorita sa ukazala aj tu na fore :))).....som rad ze som to zveril spravnemu cloveku ;)

Ojka....tak rukavicky a capicku si teda mala :)))

ked ciirou naaahodou bude tento rok sneh.....a vas niekto trafii snehovou gulou....bol som to ja :P