Prečo ešte nespíte?

bingham

Nooo...., ale bola si zlatucka ked si bojovala za nase prava....ktore su tak velmi potlacanee :)))) za to mas velky cmuk :)

a ano povazujem ta za zodpovednu zenu, ktora ma velku autoritu :)))) tak sa na teba spolieham

datelinka

bingam, v tvojom bane nemam urcite prsty, ja ani netusim ako a kedy si k nemu prisiel :-))) ale vsak aj ja som mala ban, uz dvakrat. ale to len preto, ze taku ipcku ma vela ludi :-) (tu ...218.xxx)
bingham, darmo davas mne na zodpovednost dvetisicku, ked tu nebudes, budes niekde parit, myslis ze ja tu dokazem stopnut konverzaciu??? :-)) ale si mily, ze ma mas za zodpovednu :-))

bingham

hmm...a predpokladam ze to bude dnes....tak na mna myslite s tym 2000 prispevkom.....aj ked verim ze niaky dobraacisko ma predbehne :DDDDDD

Datelinka zverujem to do tvojich ruk.....beries za to plnu zodpovednost...:))))

bingham

Tak ja proti meggy nic nemam....:))) trosku sa tam rozcertila....:)))

a samozrejme ze je to nastavene proti nam...hlavne ten posledny ban co som dostal......neviem aka dobra dusa ma nahlasila :P...., ale nie srandu si robim....ňuňuňu datelinka :)))))

datelinka

preco proti muzom, binghy? macca ti pripada ako feministka? vsak dnes "zatkla" meggy. ale je pravda, ze meggy mala vcera ozaj velmi bojovu naladu, aj tu chcela do mna zaparat :-)) ale najlepsie je nevsimat si. chuderka meggy, asi uz davno neboli uspokojene jej tuzby :-(

bingham

Samozrejme ze to patrilo vaaaam, ako inak :))))

Fuuuuha niaky som rozbity po vcerajsku....a to je dnes len piatok....

datelinka....aj ja sa tesim na vikend :))

ojka....nezabudni na mna :DDD heh

Denz....tak gratulujem ze si prezil....:DDDD, ale nabuduce take stastie nemusis mat.....vies ze je to nastavene hlavne proti muzom :DDDD

datelinka

ojka, ja sa neuveritelne tesim na tento vikend, este som taka nedospata nebola, ako tento tyzden.
rano ma tak vystrasila pani ucitelka v skolke. blekota-mekota, taka certica z nej bola :-))))) az som jej to povedala, ako mi nahnala strach :-)) a mikulas uz splhal po lane do okna na poschodi. :-))