Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Zda sa, ze tu niekto obchadza ban :)
ja uz travim, pangasia, kasu a zeleninovy salatik :-)
aaa ked niekto prave teraz obeduje...tak ako ja - Prajem dobruuuu chut
Nooo...., ale bola si zlatucka ked si bojovala za nase prava....ktore su tak velmi potlacanee :)))) za to mas velky cmuk :)
a ano povazujem ta za zodpovednu zenu, ktora ma velku autoritu :)))) tak sa na teba spolieham
bingam, v tvojom bane nemam urcite prsty, ja ani netusim ako a kedy si k nemu prisiel :-))) ale vsak aj ja som mala ban, uz dvakrat. ale to len preto, ze taku ipcku ma vela ludi :-) (tu ...218.xxx)
bingham, darmo davas mne na zodpovednost dvetisicku, ked tu nebudes, budes niekde parit, myslis ze ja tu dokazem stopnut konverzaciu??? :-)) ale si mily, ze ma mas za zodpovednu :-))
hmm...a predpokladam ze to bude dnes....tak na mna myslite s tym 2000 prispevkom.....aj ked verim ze niaky dobraacisko ma predbehne :DDDDDD
Datelinka zverujem to do tvojich ruk.....beries za to plnu zodpovednost...:))))
Tak ja proti meggy nic nemam....:))) trosku sa tam rozcertila....:)))
a samozrejme ze je to nastavene proti nam...hlavne ten posledny ban co som dostal......neviem aka dobra dusa ma nahlasila :P...., ale nie srandu si robim....ňuňuňu datelinka :)))))
preco proti muzom, binghy? macca ti pripada ako feministka? vsak dnes "zatkla" meggy. ale je pravda, ze meggy mala vcera ozaj velmi bojovu naladu, aj tu chcela do mna zaparat :-)) ale najlepsie je nevsimat si. chuderka meggy, asi uz davno neboli uspokojene jej tuzby :-(
Samozrejme ze to patrilo vaaaam, ako inak :))))
Fuuuuha niaky som rozbity po vcerajsku....a to je dnes len piatok....
datelinka....aj ja sa tesim na vikend :))
ojka....nezabudni na mna :DDD heh
Denz....tak gratulujem ze si prezil....:DDDD, ale nabuduce take stastie nemusis mat.....vies ze je to nastavene hlavne proti muzom :DDDD
ojka, ja sa neuveritelne tesim na tento vikend, este som taka nedospata nebola, ako tento tyzden.
rano ma tak vystrasila pani ucitelka v skolke. blekota-mekota, taka certica z nej bola :-))))) az som jej to povedala, ako mi nahnala strach :-)) a mikulas uz splhal po lane do okna na poschodi. :-))