Prečo ešte nespíte?

ShaulaThalit

ojka: to je mozne, ale nepride mi to nejako zainteresovane. bola som strasne mala. ja si ho nepamatam v podstate... len utrzkovito... chodila som s nim na kofolu. nosil mi cokolady.... dokonca mi kupil veeelkeho asi 1, 5 metroveho zajaca....
pamatam si, ze som pocula v rozhlase ako hovorili ze zomrel a ja som si hovorila ze ako je to mozne, ved som s nim bola na kofole... atd... nevedela som to pochopit.

ojka

aaaaaha, od smrti tvojho stryka? ): o tomto som tiež niekde čítala aj videla všeliake dokumenty, že sa to stava napr. po niekoho smrti. Mala si s nim dobry vzťah? Možno sa len nevieš s tou udalostou vyrovnať a a preto toto všetko sa deje....

ShaulaThalit

bingham: ta skrina bola umiestnena na konci chodby... v takom priestore... a z toho priestoru bola vystreta ruka............. taka zahmlena... doteraz si to pamatam...

ojka

shaula, no vidiš ked si takej dobrodružnej povahy, možno by sa dalo s tym aj niečo robiť ...možno to bude znieť praštene, čo ti teraz napíšem, ale skus sa s tymi zvukmi a buchotaním a neviem čím skamaratiť... viem, že to je vlastne protirečenie, ale važne, skus si povedať, že tie zvuky , že to nie je nič strašné, ved doteraz si ich len počula a bála si sa, lebo si asi nevedela odkial pochadzaju, ale ked si povieš, že :"doteraz mi inak neublížili, nemusím sa ich bát"......tak možno by si ich časom začala aj ignorovať

ShaulaThalit

a nepamatam sa na ziadny negativny zazitok... az vtedy, ked sa mi zacali stavat tieto divne veci... stavaju sa mi od smrti mojho stryka, s ktorym som ako mala travila vela casu. na vyrocie jeho smrti nam dokonca praskol v izbe pohar. boli sme vonku cela rodina spolu. okna boli pozavierane. dvere zavrete. z pohara, ktory bol polozeny na nocnom stoliku zostal len spodok. a ostatna cast pohara... neuveris, ale na malilinke kusky boli rozhodene po izbe... a tie kusky sme nasli aj v skrini, ktoru som ti spominala. pretoze to bolo tam, kde som videl vystretu ruku.

ShaulaThalit

ano, bojim sa neskutocne tmy... ale zaroven ja som strasne dobrodruznej povahy, ze sa v podstate strasne rada bojim - ale len ked som s niekym. vtedy sa citim bezpecne. akonahle je noc. vsetci v dome spia, ja mam pocit ze som sama. mavam zasvietenu lampu do noci, aj odostrete - nocne lampy mi osvedcuju izbu.. atd...

ojka

shaula, ja fakty nepotrebujem... ja ti verím,... existuju iste veci, ktoré sa logicky nedaju možno podložiť a už vobec nie faktami.

ojka

shaula a bojíš sa aj tmy? myslím v noci... hm, to si bola možno tie zodva razy namesačna, nemôže byť? Ešte ma napadlo, ked si bývala malá, nenastrašilo ta niečo? alebo nezažila si neičo, čo ťa nejak negativne psychicky poznačilo? možno to máš aj z toho ):