Prečo ešte nespíte?

ojka

no podla mna by to mohlo mať s tym suvis, aj sama píšeš, že sa ti to od tej udalosti tak stava.... stojí to za zamyslenie podla mna...

ShaulaThalit

ojka: to je mozne, ale nepride mi to nejako zainteresovane. bola som strasne mala. ja si ho nepamatam v podstate... len utrzkovito... chodila som s nim na kofolu. nosil mi cokolady.... dokonca mi kupil veeelkeho asi 1, 5 metroveho zajaca....
pamatam si, ze som pocula v rozhlase ako hovorili ze zomrel a ja som si hovorila ze ako je to mozne, ved som s nim bola na kofole... atd... nevedela som to pochopit.

ojka

aaaaaha, od smrti tvojho stryka? ): o tomto som tiež niekde čítala aj videla všeliake dokumenty, že sa to stava napr. po niekoho smrti. Mala si s nim dobry vzťah? Možno sa len nevieš s tou udalostou vyrovnať a a preto toto všetko sa deje....

ShaulaThalit

bingham: ta skrina bola umiestnena na konci chodby... v takom priestore... a z toho priestoru bola vystreta ruka............. taka zahmlena... doteraz si to pamatam...

ojka

shaula, no vidiš ked si takej dobrodružnej povahy, možno by sa dalo s tym aj niečo robiť ...možno to bude znieť praštene, čo ti teraz napíšem, ale skus sa s tymi zvukmi a buchotaním a neviem čím skamaratiť... viem, že to je vlastne protirečenie, ale važne, skus si povedať, že tie zvuky , že to nie je nič strašné, ved doteraz si ich len počula a bála si sa, lebo si asi nevedela odkial pochadzaju, ale ked si povieš, že :"doteraz mi inak neublížili, nemusím sa ich bát"......tak možno by si ich časom začala aj ignorovať

ShaulaThalit

a nepamatam sa na ziadny negativny zazitok... az vtedy, ked sa mi zacali stavat tieto divne veci... stavaju sa mi od smrti mojho stryka, s ktorym som ako mala travila vela casu. na vyrocie jeho smrti nam dokonca praskol v izbe pohar. boli sme vonku cela rodina spolu. okna boli pozavierane. dvere zavrete. z pohara, ktory bol polozeny na nocnom stoliku zostal len spodok. a ostatna cast pohara... neuveris, ale na malilinke kusky boli rozhodene po izbe... a tie kusky sme nasli aj v skrini, ktoru som ti spominala. pretoze to bolo tam, kde som videl vystretu ruku.

ShaulaThalit

ano, bojim sa neskutocne tmy... ale zaroven ja som strasne dobrodruznej povahy, ze sa v podstate strasne rada bojim - ale len ked som s niekym. vtedy sa citim bezpecne. akonahle je noc. vsetci v dome spia, ja mam pocit ze som sama. mavam zasvietenu lampu do noci, aj odostrete - nocne lampy mi osvedcuju izbu.. atd...