Prečo ešte nespíte?

ShaulaThalit

ja som toto nikdy nerozoberala skoro s nikym, pretoze reakcie su jasne... kazdy mi povie, ze mam vidiny, haluze, atd... zvlast, ked mam mamu, ktora vsetko potrebuje mat podlozene faktami...

ShaulaThalit

ojka: ano... jasne...
zacalo sa to, ked som bola mala... mala som okolo 6tich rokov... aj viac. nemohla som spavat sama. pocula som, ako mi v izbe suchori nieco, pocula som kroky, buchotanie... videla som tiene... V noci som sa budievala a cez dlhu chodbu (na konci nej bola moja izba) som utekala az do spalne.
Stalo sa mi dvakrat, ze som sa zobudila az na to, ako som sa buchla o policku alebo nieco zhodila na chodbe... nepamatala som si, ako som sa tam dostala ani nic.
najhorsi zazitok som mala, ked som bola cez den sama doma... na konci tej dlhej chodby, kde som mala izbu bol este taky priestor, kde sme mali velikansku skrinu az po strop... bala som sa chodit okolo nej. neviem preco.. ale raz som isla okolo chodby, a nieco ma prinutilo pozriet sa na jej koniec... videla som vystretu dlan, celu ruku nasponovanu... odvtedy som nespavala sama....

ojka

bingham, tak sa teda teš :D nebudeme ťa šetriť
datelinka, teeeda, ktovie, bingham ma na ženy určite vycibrený vkus (:
shaula jáj, už chápem a u teba to je už ako dlho? A mohla by som vyzvedať? aké divné veci?

bingham

uz sa to pomalicky bliiiizi.....uz len paaar prispevkou....aj keby som sem mal teraz hodit vsetky prispevky saaam....

datelinka

ojka, mozno ma rad aj chladne zeny :-))) mozno ho prave ich chlad viac rozpaluje :-)))
tak to musi ist hladat snehovu kralovnu :-))

ShaulaThalit

ojka: nie som... ja sa liecim na depresie, a kedze mam taketo problemy, hned som schiza, atd... pritom ja uz niekolko tyzdnou AD neuzivam. ani ziadne lieky. proste pocujem buchot, zvuky, a stalo sa mi, a aj stava vela divnych veci... ide ma porazit.
Videla som neskutocne vela filmou, kde sa tymto zaoberali, ale vzdy ma to vylakalo, alebo som sa rehotala, ake je to stupidne...

ojka

datelinka, hej, hej, teraz sa len zahrievame :D hm, ale taku chut som dostala teraz na tu gulovačku,... už máme aj vhodný objekt, čo viac si priat? :D už vieeeem, SNEH (-:O
bingham no to som zvedavá, či si na tú 2000 počkáš, ha (;
ShaulaThalit ja sa niekedy aj skôr vyberiem spať, ale efekt nulový, taktiež zaspavam v rozhraní 2. - 4. hodiny nočnô-rannej. .... zdravotné problémy... (; hm, a v byte, dome si sama, ked ich počuješ?