Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
kontaktoval som byvalu a to som nemal robit
caute , zufaly som, preto nic nepisem
...
ja som aj gynekologovi vtip rozpravala :-))) sedim ci lezim na koze a rozpravam :-)))
toho chlapika som lutovala kvoli inemu, nie kvoli samotnemu nakupovaniu.
on skusal papuce, take celkom chutne, ale co povedala jeho zena - z pekne, vezmem ich a dostanes ich na vianoce :-((( to ma po prvykrat zarazilo (chudak, papuce, a este ani prekvapko nebude mat, lebo ich uz videl :-((()
a vrchol bol, ked ich isli platit, ona povedala ze ja tu nemam teraz peniaze, tak si ich zaplat, ja ti potom vratim!!!
hroza, des, nocna mora vztahu!!! a to mali sotva trojrocneho syna pri sebe. vsak to im este nemohol az tak zovsedniet vztah.
moji znami, aj patdesiatnici sa snazia prekvapit svojich partnerov, vymyslaju si navzajom pekny program, pripravuju pekne chvile, okrem kazdodennych stresov. a tam by som skor cakala zovsednenie.... po tolkych rokoch. ale som prijemne prekvapena, ze to tak nie je. ze sa da pekne prezivat aj dlhorocny vztah.
:DD
to fakt si s nou takto???:)
ty si teda vtipalek:)
-dědečku, nepijte to, to je moč!
- moč nebo málo, já to stejně vypiju...
no chudak chlapik......to musel pjekne trpiet so zenou v obchodoch:)))
aj ja rad chodim sam na nakup:D
a co si povedala sestricke??:)
na urinoterapiu ja mam jeden vtip. aj som ho sestricke povedala, ked som naposledy stala s naplnenou skumavkou v ambulancii :-)))
no, ja som raz zazila jednu mladu rodinku, ako kupovali spolu darcek na vianoce :-(((( to bolo teda prekvapko
mne pomaly do placu bolo kvoli tomu chlapikovi :-(
co pije?????
ty si mu dala urino??:)