Prečo ešte nespíte?

datelinka

ojka, blahozelam. jasne, ze sme na teba mysleli :-)super, tak ty uz mas po zajtrajsku vianoce :-) a kedze uz napadol sniezik, mozu byt vianoce aj pre nas ostatnych :-)
leerka, nevykotis sa, urcite jazdis opatrne a velmi zodpovedne :-)

ojka

ahoj leeerka, no čo, ty si si odvykla od zeleneho panačika? (:
datelinka, aj ste tu na mna mysleli a držali palce? (-:O včerajšia skuška dopadla na B, dnešne odovzdavanie zavereného projektu na plny a dnešná skuška ešte neviem, vysledky budu zajtra rano (: ako ste sa tu mali?

leeerka

datelinka ..jazdila som uz na snehu minuly rok ... aj som parkovala na zamrznutom .. ale tak tento rok sa moc na to netesim ..akurat aj teraz nam otrochu sniezik jpopadal, tak uvidime, co z toho .. :-) snad sa nevykyblim niekde

datelinka

trefne, ja okrem tohoto fora ziadne ine necitam. a ani si nejako velmi vtipy nepamatam :-) este viem aj jeden zubarsky, ale ten je dlhy a zubar mi nikdy nedal taku dlhu pauzu medzi tym, ako mam otvorenu pusu, aby som ho stihla vyrozpravat. a ten je v anglictine, tak neviem ci by rozumel :-)) ale snad ano.

Denz

datelinka-:)
aj take treba:)))
pamatam si to ako dnes......mal som 11 rokov a bratrancom zomrela babka.Mna tam chytil taky amok smiechu priamo na pohrebe nad hrobom.......
Ze sa smiali aj bratranci....

datelinka

:-))) ze zadneho fora, to je ze zivota :-))))
denz, dnes siel popoludni kolega na pohreb, taky nestastny, ze on to nema rad take veci, tak som mu popriala prijemnu spolocnost, nech sa dobre zabavi, vytancuje vdovu a neopije sa prilis, aby sa nestrapnil :-(
tak sa kolega aspon uvolnil a zasmial od srdca :-)