Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobru aj tebe nexus:)
no nic....idem si dat 2000 mg C vitaminu a pojdem vs dobrym pocitom spat teda:)
Dobru nocku:)
cau te no ja som z prace doma.. za co sa tu dostava ban? :)
asi tak........
aka je to hlupost od vedcov,ze minaju take obrovske peniaze a cas.....a vlastne je vsetko v C vitamine:)
ach jaj:)
no vidis, a im sa zase rozum zastavuje, ze my nedoverujeme tymto alternativam :-)))
vedci skumaju, robia rozbory na urovni buniek, skusaju lieciva, reakcie, testuju na organizmoch... a oni proste pridu a povedia, ze Cecko to spravi.
:)
kaciatko uz asi nie:)
od kedy som koli nej dostal ban:)
ale sranda,ze niektori ludia stale budu doverovat radsej takym..., ako vedcom ktori maju svoje tými a obrovske moznosti a skusenosti v oblasti pokroku v lieceni.....
rozum mi zastava......
pockaj denz, zaraz nam sem zavita kaciatko, alebo damian, alebo nebodaj rng :-)) a budu nas chciet poucit :-)))
mas pravdu......clovek sa vtedy chyta aj stebla suchej travy......
chut zit je v chorobe prilis silna a bezhlava nadej k nemoznemu....
zazil som to v rodine.......aj ked uz jednoznacne neexistovala pomoc.....snazili sa to liecit alternativnou liecbou..
a clovek im zbytocne hovoril,ze tam cesta nieje.
ja zas na druhej strane chapem pribuznych pacientov, ze sa snazia o cokolvek, ak sa im nuka taka "uzasna" pomoc. staci povedat, ze toto je liek, nikoho viac nezaujima, ake su skutocne vysledky :-(
kazdopadne, nikdy som nebola v takej situacii, chvalabohu, a moja predstavivost a empatia su len hranicne. takze netusim, ako by som ja riesila ... ale chcela by som urcite mat pristup iba k pravdivym informaciam.
datelinka- suhlasim s tebou.....
a ja by som az vrazdil v duchu tych ,,liecitelov" ,co dokazu zblbnut choreho cloveka a tvrdit mu,ze moderna medicina je zla......a alternativna ich spasi:((
je to nieco co nedokazem stravit v sebe..