Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
caute vsetci :)
tak to je už potom choroba z povolania (((-:
je to iba pat pismen navyse ..takze je t v pohode, nic hrozne .. a ja osm zvyknuta vytukavat..ved to robim v praci skoro stale :-)
leerka, no mne by sa zasa nechcelo stale vyťukavať tolko písmeniek navyše ked nemusím, ja viem, ja som fajnofka ((-:
datelinka..no ako kedy .. niekedy sa neda jazdit podla predstav .. ale tak zase nejdem za svoje moznosti ..viem co si mozem dovolit .a ked sa bojim, tak radsej idem pomaly ..
ojka..no ved niekedy dam zeleneho panacika, neboj :-) ale neak sa mi neche
tak potom si treba na sviatky dopriať aspon čosi vynimočného (:
ja som tu toho tiež očividne vela nepopísala a ani nepospala... dnes mi spolubývajuca k večeru hodila taký kompliment,že: ty vyzeráš ako zdrogovaná :D
och, no uznajte, tolko uprimnosti po kope ((-:
vsak prave, dnes mame cely rok dostatok jedla, uz to nema taky vyznam, dopriat si aspon na saviatky, kedze si doprajeme takmer kazdy den :-))
nepopisali ale ani nepospali. teda aspon ja. stale chodim neskoro spat, zas sa tesim na vikend, ked budem moct pospinkat aspon do deviatej :-))
datelinka, sa diiiiivam,že veľa ste tu toho nepopísali, ste všetci pospať rychlo pouchodili (: no, ale inak je pravda, načo zbytočne vela vypekať, my tiež doma len tak symbolicky, že tolko čo sa popapá (:
este nie, ojka, budem rada ked cez vikend cosi upatlame :-) ale nam vela netreba, my nie sme velki papkaci, najma nie na sladke :-)
datelinka,dakujeeeem (: normalne žasnem aké som podavala vykony pri tej mojej "vydrži"... ((-: dnes ked som odchadzala so skušky, tak začalo tak kraasne chumeliť, som mala z toho radosť ako malá (: no čo, už sme začali vypekať?