Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja mam vianoce rada, ale ten klud a nie tie nahanačky kolo darčekov a po obchodoch, v tom ja vianoce nevidím (: a aký darček očakavam? no ja neviem neviem, ja som skromný človek,... ((-: ale tak možno nejaké tričko a tak, a vy? (:
chod do riti bingham! toto uz poznam! ha ha ha, velmi ftipne... na vianoce na mna zabudni! :DDDDD
heeej shauly....sleduj to auto.... :P
ja vlastne ani neviem... pretoze su na mna prilis depresivne... atd... ked sedim v obyvacke a blika pri mne vianocny stromcek, citim sa ako v elektratni....jeziiiiis
noo shaula ked ne teba tak potom to lego....vies original je iba jeden :P
a preco z duse neznasas vianoce hmmm :)
ojka: genialne! a ty ojka, aky darcek ocakavas na Vianoce?
Mas rada Vianoce? ja z duse neznasam Vianoce...
shaula, viem, kde je brezová (: a okolo jedného zachytného bodu : Piešťany som dnes aj cestovala =)
binghaaam, tak ty na barbinky? heeeeeej? sa nezdaš...
:D :D :D
Ked som bola mala, ja som milovala lego... dokonca som jednu taku malilinku skladacku aj prehltla... pamatam si dokonca, ze bola zlta :D :D :D
A neboj, ked nedostanes mna, dostanes aspon iny "krasny" darcek... Sice nebude taky krasny ako ja, ale aj patenty su niekedy dobre :D :D :D :DDDDDDDD
pre boha akeeeee baaarbiny :DDD si ma asi s niekym mylis :))) no a ano darcek by to bol geniaalny :DDD....vies taky by nikto iny nedostal....:)) no ale ked neeee...tak sa uspokojim aj s tym legom........., ale to musi byt jedine DUPLO lego :DDD
Nie, nie som z BA... konkrétne Brezová pod Bradlom... ak nevieš, tak také záchytné mestá sú Senica, Piešťany, Myjava... :)