Prečo ešte nespíte?

ojka

datelinka, ja som takisto mestovala ako ty, bola som vlastne u lekara (čakala som niečo lepšie pred vianocami ) a zabludila aj do mesta ale taaaaaaaaakymto velkym oblukom som sa chcela tym obchodom vyhnuť, strašne vela ludí, ako si písala, ... a uponahlaní a viacerí nevrlí..... škoda sa zasa rozčulovať /-:

datelinka

:-)) taka zvlastna otazka - preco este nespite? - ked si to tu precitate v zozname tem o 15:30 :-))) odpoved znie: - a preco by sme uz mali?
aky ste mali den?
ja som sa este vybrala do mesta, ze pozriem, ci nieco nekupim.... ale hned ma to preslo, povedala som si dost, uz mam vsetko nakupene... vsade mnozstvo ludi, kazdy "mily", uponahlany ...

ojka

datelinka, hm, niekde sa stala chyba, súčty nesedeli, asi ni nejaký kus odfúklo.... dnes v noci budem ratať zas (: nooo, navšteva - nenavšteva, tu je vítaný predsa každý (:
bingham, sem tam zaberie tvoja uspavanka, niekedy datelinkine štvorlístky, niekedy moje ovečky, dnes nezaberalo napr. ani jedno z toho....
darika, to vieš, náš bingham je taký "posol úsmevu" ... (:

darika

Bingham,ty ked niekedy napises,tak akoby slniecko zasvietilo.Ze daj si ciapocku,bundicku...alebo chces tancovat s niekym,kto ma trapenie.Strucne,ale pekne.Fakt vies niekedy zahriat na srdiecko.

bingham

fuuuuha....:DD prajem vam dobruuu noc....

hmmm...ake je tu teraz tichuuucko takto v noci.......

oojka...si ma ale veeelmi sklamala...ze ta uspavanka nezaberaaaa....:))) a namiesto toho ti pomahaju stvorlistky :P

datelinkaa....zajtra si nezabudni dat ciapocku....a bundicku s huskym...bude zimaaaa :)))

datelinka

ojka, dobru nocku a dobre porataj co mas, aby ti sucet dopre vysiel. nie ze bude treba interpolovat :-))
a ty ze tu otravujes? prosim ta, vsak to je tvoja tema, tak my sme tu len na navsteve u teba.
a vlastne, ja tu nemam ziadnu svoju temu, nikdy som ziadnu nezalozila :-)

ojka

joj, učiť by sa stale dalo čo, aj bakalarku pisať, ale to by som fakt už ani nespavala. Myslím si, že mám aj tak riadne nadspaté (-:O aj ked sa tu teraz vlastne neukazujem hlavne kvoli "menším zdravotným problémom", ale ja ked možeeeeeem a ked sa dá..., ja vas tu rada odtravujem (:

datelinka

som pracovala tuho, ani som nepozerala na zdravie :-)) este nieco dokoncim a pojdem :-) a ty co, ojka? uz sa neucis, tak nemas motivaciu spat?