Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ukladám vám všetkým pod stromček to, čo všetci potrebujeme, zdravie; to, čo všetci niekedy márne hľadáme, šťastie;to, bez čoho sa nedá žiť, lásku a porozumenie či pokoj,duševnú pohodu. Tak si to teda strážme. A ak sa vám napr. v novom roku splnia všetky tajné túžby, tak potom sa splní aj moje prianie pre vás (:
P.S.: Prajem hlavne veľa spomínaného zdravia, toho treba veru každému a takisto veľmi veľa kvalitného spánku (: s peknými snami...
Pekné Vianoce *-:
datelinka, tak pekný predvianočnú aj tebe (: pekne doružova sa vyspi, a zajtra si uživajte doma tej radosti. Pekné Vianoce Ti prajem (:
ja len aby som nemusela tolko menoviek pisat, tak to bude zrejme, teda pre mna :-)) a maly si pride na svoje pri rozbalovani, trhani toho, co som ja asi tri noci balila :-))
ja uz pojdem pomalicky, ojka, pod aj ty, aby si si oddychla trochu, mna uz celkom stipu ocka, uz by spali :-)
tak peknu vianocnu nocku :-) pa.
to musí vyzerať milo, tolko farieb pod stromčekom, ale tak ja to tak tiež praktizujem, že ked niečo ostane, tak sa použije papier k roku (:
tak ja nie, ja stale nakupujem vsetkeho vela, aby bolo dost :-) vela hygienickych vreckoviek, vela cistiacich prostriedkov, vela ovocia ... aj vela baliaceho papiera. a to mame myslim celkom vela darcekov :-) a baliaci papier aj z minulych rokov :-) a tak ma kazdy clen iny druh baliaceho papiera ;-)
nooo, a baliaceho papiera bolo akurat, dobre som odhadla (:
tak nakupovanie mam aj ja rada, ale nenasilne :-)
jaj a na deti ako sa dobre kupuje :-) vidis nieco male, zlate, neodolas a uz je to tvoje :-)
tak v tomto s tebou suhlasim, uplne. Mna čo sa týka,tak ja celkovo neoblubujem nakupovanie... kamaratky si chcu oddychnut,tak sa vyberu na nakupy, ... tak také čosi vobec nie je pre mna...
no september je extrem, ak sa nieco podari, my v septembri koncime s inymi sviatkami, tak uz pomaly myslim na koniec roka. ja neznasam to nakupovanie na poslednu chvilu, kedy clovek vezme veci, ktore nechce, len preto, aby nieco podaroval :-) a nemam rada davy ludi, vela zlodejov, velan falosnej charity ... tak preto sa cinim skor. a vneposlednom rade nechcem, aby maly videl, ze vianocne darceky si kupujeme v obchodoch :-) este nemusi vediet :-)
bingham, ty nezbedník (: tak bru noc Ti prajem ešte raz (;