Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
u nas sa este aj peniazky davaju pod obrus, aby ich cely rok bolo dostatok :-)
dokelu, mala som aspon celu patstovku vybrat z bankomatu, nie? :-))))) juj, ale som nenasytna :-)
Idem si pustit este hudbu a lahnem do postele. Dobru noc, a ak by tu zajtra uz nikto nebol tak Stasne a vesele Vianoce... good night.
hmmm...shaula co sa ti nelubi na krvavnickach.... :)))
tak rybie prsty teda...nooo aj ja ich mam raad.., ale tiez nie hocijakee :P
datelinka, to je dobra ryba, ale citala som jeden clanok, ako sa tieto ryby dovazaju tak by aj teba presla chut :)
a mavate aj zemiakovy salat?
u vas sa takisto jedia oblatky s medom a cesnakom? a rozkrajuje sa jablcko na polovicu, ze v strede vznikne taka hviezdicka?
ojka, my sme tradicne mali nejake netradicne morske plody, tento rok budeme mat pangasia :-) a to sa este rozhodne, ci bude tradicne vyprazany, alebo netradicne zapeceny :-))
a male dostane po prstoch :-))
datelinka, tak malemu urob prstíky a vy si spravte nejaku inu rybku (: ja som inak ešte baliť ani nezačala, u nás v dome je čuduj sa svete ešte nejak živo ...
že krvavnicky.... :D
datelinka, ja vieem, ja som to len tak povedala :)
krvilacna? shaula, mas rada krvavnicky? :-))
shaula, mas cas na materinske pudy :-))) je to nadherne, uz si neviem predstavit ani jediny den bez dietatka, ale na mna to prislo veeelmi neskoro :-) ten pud. ale mozno o to silnejsi a o to viac si to uzivam. :-)