Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingham, no schvalne, vies aj pater noster? :-)
vraj cice :-)) ojka, ja mam svoje darceky uz davno bokom, ja sa teraz hram so synovymi, kym spi :-)) aby sme sa nehadali :-)
ano isiel by som ;)
ahoj bingham, a nebodaj si chcel ist? ((-:
teeeda, už to medzi nimi iskrííí ((-:
no dobre, ja sa poberiem už asi ovečky ratať, nejak nie som vo svojej koži po takmer prebdenej noci (; datelinka, aj ty si už odlož darčeky bokom, neboj, oni ti neujdúúú ((-:
ahojte cicee :)))
ojka...si ma nezavolala na polnocnuuuu..., ale isiel som okolo tak som si spomenul.....:)))
ale hej, bude, oni sa lubia :-))) laska kvitne v kazdom veku :-)) a este ma jedno zlate, o trochu starsie dievcatko v skolke :-) tu stale spomina :-))
uaaaw, to by som si šla zaskakať hneď (-:O ale tak drobec bude mať aspoň dobrú parťáčku (:
my ideme na stefana k znamym, ktori maju dvojrocne dievcatko, ale maju doma trampolinu, cez pol izby :-)) takze si ideme aj zaskakat.
hej, živého, ale ja s nim nejak neprichadzam do kontaktu, len ked je už v kuchyni (;noooo, nie, to sa trochu opražili šampiony, potom sa udusili a dalo sa to zapiecť spolu s kaprom obalovaným v "paprikovej múke" a poprípade aj so zemiakmi (: také zaujímavé to bolo...
fiha, tak to malý musel veru poriadne posluchať (: ked pod každým stromčekom čosi. My sa na navštevu chystáme až 26.12, bude Štefana a jedného máme v rodine (: takže aj to bude veselô :D