Prečo ešte nespíte?

datelinka

dnes popoludni sa chystame na navstevu, zajtra zas... sa nabehame, ani klud nebude :-) hlavne nech je veselo....
maly ma totiz pod kazdym stromcekom cosi :-)) tak ideme pozbierat :-)

datelinka

to bol ten kapor duseny so stavou? kupujete ziveho kapra? my sme v zivote nemali a asi ani nebudeme mat :-) nemala by som to srdce ... :-) zmrazene alebo chladene maso mi neprekaza. necitit tam uz ten zivot, nevidiet podobu :-)

ojka

Vianoce s detmi byvaju vždy veselé, ale tuto frazičku si veru aj ja pamatam, treba byť dobrým, aby Ježiško doniesol darečeky... to pozná snáď každý (:
my sme zasa hrali večer nejaku rodinnu spoločensku hru, ale stalo to za to, tolko smiechu ((-:
u nás sa dnes skúšala aj taká novinka, že kapor na šampionoch, zaujímavá chuť to bola (:

datelinka

jejda, no ja sa na polnocnu tak skoro nedostanem. ja musim byt naporudzi svojmu pacholiatku :-))
maly sa neskutocne tesil a este sa mu teraz urcite sniva o tom, ako mohol jezisko uhadnut jeho tuzby a priania :-))
a tiez bol zlaty, ked videl kolko ma darcekov, tak povedal, ze aky som bol dobry :-)) asi mu velmi prizvukujem niektore veci, niekedy si poviem, ze mozno az prilis. ale ked nie vzdy reaguje na to, co mu vravim, tak mam pocit, ze ma nevnima :-) aj toho sa napocuval, ze musi byt dobry aposlusny chlapec, aby bol jezisko stedry :-)) no, krasne vianoce, s detmi je vzdy uzasne :-) a potom sme sa dlho hrali, skladali lego, pustali lietadlo, listovali v knihe (este som ju nemala citat, len listovat a pozerat obrazky .. )
a rybie prsty sa nakoniec nekonali. urobila som mu pangasia, ale nakrajala som mu ho na pasiky len o cosi sirsie ako prsty, obalila v trojobale a bolo. vraj dobre masko :-)) tak hej, vsak aj rybky maju masko :-)

ojka

ahoj ďatelinka, aj ty sa z nich ešte vytešuješ? ((-: som sa vratila z polnočnej omše, tak mam zasa krasny zažitok, tak tu ešte buntoším (: tak ako, malému chutili prstíky? (; darčekom sa potešil?

iinkognito

a tvoj drobec ma kolko rokov? :) ja som myslela ze on je este malicky...ale uz to bude asi velky fesak ked tak debatuje a rozmysla :)

datelinka

inko, ja som dnes velmi necitala temy a vlastne pocitac som zapla len teraz vecer. aj to len popri hre :-)
vidis, te logicke pochody su rovnake u deti. my sme boli pozerat v obchode s hrackami a synovi sa cosi pacilo, chcel to vziat, ale ja som to uz mala kupene, tak som mu vysvetlovala, ze to teraz nekupime, ze nemam so sebou peniazky. a dnes mal dlhu debatu o tom, ze ako jezisko vsetko vie, co chcel a ako usetrime peniazky, ked nam jezisko kupil darceky :-)

[zruseny1]

no ja som ale prostrednik :) teda, niezeby prst, take medium :) zaujimave, ze ste sa tu niekde nestretli, lebo som ho videla v zopar temach, aj pred chvilkou...
maly sa potesil darcekom?:)
neterka zavelila, ze esteze ten jezisko prisiel, sme usetrili na darcekoch :))